Tabu
Image default
lifestyle

“Pensionara” ANDA ADAM si-a operat iar SILICOANELE: si-a dublat SANII!

Desi are doar 32 de ani, Anda Adam a fost inregistrata in spital ca pensionara cand si-a schimbat silicoanele! Spre deosebire de alte vedete insa, care prefera clinicile particulare pentru astfel de interventii, Anda Adam s-a multumit cu serviciile oferite de un spital de stat. Foarte neobisnuit, ar zice gurile rele care sunt de parere ca de la o vedeta de talia ei lumea s-ar fi asteptat ca acesta sa aleaga luxul unei clinici particulare pentru acesta interventie estetica, dar sirul lucrurilor mai putin obisnuite nu se opreste aici. Intr-un act intitulat “istoric medical pe pacient”, primit la adresa redactiei cancan.ro, sunt inscrise mai multe date medicale care par sa apartina vedetei si sa aiba legatura cu operatia suferita de Anda pe 19 decembrie, conform www.cancan.ro.
Cel mai ciudat aspect inscris pe acest document, este de departe profesia cantaretei, acesta figurand ca fiind pensionara la doar 32 de ani! In acest caz, mare parte din costurile interventiei ar fi fost suportate de Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, costurile unei astfel de operatii ajungand sa depaseasca chiar si 4000 de euro.
Acest lucru este insa infirmat de Stan Vitalie, directorul Spitalului Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Bucuresti, medicul care a operat-o pe vedeta. “Anda Adam a platit absolut tot, atat protezele cu silicon, cat si costul interventiei chirurgicale, Casa de Asigurari nu deconteaza indepartarea si inlocuirea protezelor cu silicon la cerere”, a declarat acesta pentru cancan.ro.
Internata pe 19 decembrie si externata in timp record, imediat a doua zi, Anda Adam a renuntat la vechile implanturi de 290 cc, pe care le-a purtat mai bine de 10 ani si si-a tunat pieptul cu unele de ultima generatie, de 500 cc. Recomandarile medicului la externare au fost insa foarte stricte, vedeta fiind obligata sa evite efortul fizic major timp de 6 luni si minor timp de 3. Mai mult, dupa operatie, medicii i-au recomandat evitarea purtarii centurii de siguranta, purtarea unei bustiere timp de 2 luni de zile si revenirea periodica la controlul medical.

ARTICOLE SIMILARE

ALERTA: Noapte decisiva pentru IURIE DARIE!

Angelina Jolie crede că filmul “Changeling” a ajutat-o să rămână însărcinată

realitatea

Cum sa creezi o atmosfera placuta in firma ta?

realitatea

Deschidere Cărturești MÅ¢R

realitatea

Misterul lui James Franco

realitatea

Kelly Osbourne: Danii Minogue e diavolul!

realitatea

Scrie un comentariu