Tabu
Image default
LIFESTYLE

ANDREEA BALAN – ce nu stie despre iubitul ei american! Secrete pe care nu ar fi vrut sa le afle niciodata!

andreea balan michael 2ANDREEA BALAN in deruta! De când s-a despărţit de Keo şi l-a întâlnit pe americanul Michael, Andreea pare a fi în al nouălea cer. Cântăreaţa şi-a regăsit zâmbetul în braţele celui despre care se ştie doar că a fost puşcaş marin şi că este patronul unei firme de evenimente. Numai că, la nici două luni de la debutul relaţiei, secrete bine ascunse până acum încep să iasă la iveală. Americanul are un copil aflat în custodia mamei, căruia a “uitat”, aşa cum arată documentele obţinute de Libertatea, să-i plătească pensia alimentară, în valoare de doar 75 de dolari.

Copilăria nefericită a lui Michael, rămas fără ambii părinţi încă de la o vârstă fragedă, pare să fie doar un episod din trecutul tulburător al americanului pe care Andreea Bălan l-a prezentat presei din România ca fiind omul ce i-a redat universul fericirii.

Fostul puşcaş marin, al cărui nume întreg este Michael Winfield Tracy, născut pe 27 iunie 1982, apare în arhiva judecătoriei Family Court din New York Queens cu o acţiune de recuperare a pensiei alimentare pentru micuţa Paris Tracy, de opt ani, aflată în custodia mamei sale, Janna Marie.

În urma unei anchete ce s-a desfăşurat pe parcursul a mai multor săptămâni, reporterii noştri au aflat o poveste tulburătoare. În 2004, după ce a revenit din Afganistan, unde a activat timp de trei ani, Michael Winfield Tracy s-a stabilit în Colorado, unde a întâlnit-o pe Janna Marie şi au avut o relaţie de câţiva ani, dar fără să o oficializeze la Starea Civilă.

Din iubirea lor a venit pe lume în mai 2006 micuţa Paris. La scurt timp, părinţii ei s-au separat, iar fetiţa i-a fost încredinţată mamei, tatăl urmând să-i plătească pensie alimentară.

Plăteşte 75 de dolari pe lună pensie alimentară

Numai că tatăl nu avea mereu un serviciu stabil, iar cuantumul pensiei a fost stabilit la nivelul cel mai mic pentru SUA, 75 de dolari lunar. Şi cu toate acestea, Michael a rămas cu restanţe la fetiţa lui, iar mama ei l-a acţionat pe datornic în justiţie la începutul acestui an.

După o hotărâre rapidă, conform dosarului 130697, Michael Winfield Tracy este obligat să-i plătească de urgenţă fostei sale iubite pensia alimentară pentru fetiţa lor, adică 75 de dolari, altfel va suporta rigorile legii, extrem de drastice în privinţa acestor situaţii.

Janna Marie, mama fetiţei, s-a recăsătorit şi în prezent are o familie frumoasă şi încă un băieţel de patru ani.

Toate acestea se întâmplau cu doar câteva luni înainte ca Michael Tracy să o întâlnească pe românca noastră, pe care a cadorisit-o la doar o lună de când a cunoscut-o cu o brăţară de 5.000 de euro.

De curând, Andreea Bălan şi iubitul ei au petrecut o vacanţă romantică la New York şi ambii şi-au postat pe site-ul de socializare fotografii din vacanţa lor cu locurile prin care s-au distrat şi s-au plimbat.

Lipseşte însă din postările lui Michael fetiţa blondă cu ochi albaştri căreia americanul uită câteodată să-i trimită o sumă modică de 75 de dolari.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Ozana Barabancea: “Eu sunt o aparitie! Eu aleg barbatii, nu ei pe mine!”

Schimb de mame, la concurs de prins paianjeni și frecat podele în patriarhat

Bucătăria Neptune, pentru minimaliste

realitatea

Daciana Sarbu, intr-o relatie sentimentala cu Tudor Chirila! “Mi-a placut foarte mult Tudor…”

Drepturile pe care femeile riscă să le piardă în Afganistan

Andreea Damian

MIRCEA BADEA batut mar de un motociclist!

1 comentariu

Maria 25 August 2014 at 15:22

Nu uita ca trebuie sa treaca minim UN AN,
ca sa-ti cunosti in toate anotimpurile,
partenerul. Nu risca, ar fi pacat.

Răspunde

Scrie un comentariu