Tabu
LIFESTYLE

Dana Marijuana, INTERNATĂ la SPITALUL DE PSIHIATRIE

Extrem de supărat pe fiica lui, Ion Coteanu ne-a dezvăluit că atâta vreme cât el a fost în spital, Dana nu a făcut altceva decât să îi distrugă locuinţa cu ajutorul soţului ei, Sebi. “Cât am stat în spital, Dana a cărat tot din casă… A pus-o golanul ăla! A furat pentru el, e iubirea vieţii ei. E în stare să mă omoare, numai să îi fie lui bine. De două zile e internată la Spitalul 9, şi lui nici nu îi pasă de ea. Nu şi-a luat tratamentul, nu şi-a făcut injecţiile şi a ajuns la spital. Nu e vorba de droguri, că nu a mai luat. Dar ea dacă nu îşi ia tratamentul, e ca şi cum ar lua droguri. Ea în fiecare zi trebuie să ia medicamente, dacă nu, înnebuneşte. Nu ştiu cât o să stea! Să o ţină acolo, că eu nu vreau să mai vină acasă sau să se ducă la bărbate-su”, a explicat Ion Coteanu pentru ziarulring.ro.
Cu toate că gurile rele spun că Dana vrea să se despartă de soţul ei, Sebastian, tatăl artistei a precizat că el nu e de acord cu acest divorţ. “Nu divorţează, nu e adevărat! Cui să lase copilul? De ce să divorţeze? Cine îi creşte copilul? Ce sunt eu, creşă? Acum, cea mică e la fi-miu, golanu’ ăla nu are nicio treabă cu fetele lui. Să îl pună să muncească, să îi cumpere copilului tot ce îi trebuie. Eu am crescut-o pe cea mare, pe asta mică nu mai am de gând să o cresc. Să îşi facă şi ăla datoria de tata”, a încheiat Ion Coteanu.

ARTICOLE SIMILARE

Razvan Ciobanu sare la gatul stilistei de la “Dansez pentru tine”! “O rochie desprinsa dintr-un spectacol ridicol de circ”

Aventurează-te în lumea păcănelelor cu fructe

Tabu Tabu

Consumul de somon reduce riscul de artrită reumatoidă

Jojo are 45 de kg la 32 de ani! Uite cum se mentine in forma

Bianca, DESFIINTATA: “Traieste ca o pensionara, ieftin, cu apa de la robinet si supa la plic”

Black Friday în vreme de Covid

Andreea Damian

Scrie un comentariu