Home > Lifestyle > Catalin Maruta, nervos pe Bianca Dragusanu: “M-a luat de fraier”!

Catalin Maruta, nervos pe Bianca Dragusanu: “M-a luat de fraier”!

Catalin Maruta, cel care a transmis in exclusivitate imagini de la nunta anului 2013, a lui Victor Slav cu Bianca Dragusanu, este foarte suparat.

Dupa ce trustul la care lucreaza Maruta a platit bani grei pentru a filma nunta lui Dragusanu, acum moderatorul a ramas cu un gust amar cand a auzit ca urmeaza divortul. Catalin Maruta crede ca a fost luat de fraier si ca roscata s-a folosit de el pentru a-si face reclama si pentru a castiga bani frumosi de pe urma nuntii si apoi de pe urma divortului.

“Ma tot intreb: oare eu am fost luat de fraier? Ea avea in plan sa faca o nunta, sa ia un ban si apoi sa faca si divortul. Cred ca m-a luat de fraier. Ne-a pacalit pe toti, a urmarit doar sa faca niste bani si sa se distreze?”, a spus Maruta marti seara in emisiunea sa, cand a si difuzat un interviu cu Victor Slav care a declarat ca divorteaza

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Catalin Maruta, nervos pe Bianca Dragusanu: “M-a luat de fraier”!

by   1 min
0