Tabu
PEOPLESlider

Andreea Berecleanu, gest prețios în memoria Cristinei Țopescu

Toata lumea a fost luata prin surprindere de moartea ciudata a Cristinei Topescu, insa cea mai afectata a fost fosta prezentatoare Andreea Berecleanu. Se stie ca cele doua iubeau animalele si cateii prezentatoarei de televiziune care a murit in decembrie au fost luati de o firma care se ocupa ca acestora sa le fie bine.

Se știe că una dintre prietenele regretatei Cristinei Țopescu a fost prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu, fiind unite de pasiunea pentru televiziune și de iubirea pentru animale. Cele două au fost apropiate foarte mult și acum Andreea a decis să ajute unul dintre cățeii prietenei sale.

andrerea berecleanu
andrerea berecleanu

“Ieri am văzut-o pe Sisi. Începuse brusc să plouă torențial când m-am întâlnit cu Deborah Faoro și Mugur Pop, mari iubitori de animale și de caritate. Au scos-o pe Sisi dintr-o mașină cu număr de Sibiu. Nu mai conta ploaia, era mai importantă povestea. Sisi a fost una dintre catelusele Cristinei Țopescu. Toți ceilalți au fost adoptați de oameni cu suflet mare. Eu îl am pe Dumi, deja de 10 ani, dăruit de Cristina.

andreea berecleanu si cristina topescu
andreea berecleanu si cristina topescu

Dacă iubiți cățeii și va doriți un cățel bun, dresat și iubitor, Sisi așteaptă un stăpân care să o ocrotească exact așa cum a făcut-o Cristina. Pentru informații, puteți scrie aici Faoro Sport Dogs #dogdharma 🙏🏻”, a scris Andrreea Berecleanu pe pagină personală de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Cătălina Ponor a născut. Prima fotografie cu bebelușul fostei gimnaste

Andreea Damian

Inna a scos de la naftalină imagini fierbinți din trecutul ei

Tabu Tabu

Cum se distrează Dani Oțil și Ruby cu partenerii în carantină

Tabu Tabu

Sharon Stone dezvăluie cele 5 reguli de frumusețe pe care le respectă

Andreea Damian

Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital. Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Cât costă o noapte de cazare la hotelul de cinci stele al Andreei Bănică

Andreea Damian

Scrie un comentariu