Tabu
PEOPLE Slider

Andreea Berecleanu, gest prețios în memoria Cristinei Țopescu

andreea berecleanu

Toata lumea a fost luata prin surprindere de moartea ciudata a Cristinei Topescu, insa cea mai afectata a fost fosta prezentatoare Andreea Berecleanu. Se stie ca cele doua iubeau animalele si cateii prezentatoarei de televiziune care a murit in decembrie au fost luati de o firma care se ocupa ca acestora sa le fie bine.

Se știe că una dintre prietenele regretatei Cristinei Țopescu a fost prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu, fiind unite de pasiunea pentru televiziune și de iubirea pentru animale. Cele două au fost apropiate foarte mult și acum Andreea a decis să ajute unul dintre cățeii prietenei sale.

andrerea berecleanu
andrerea berecleanu

“Ieri am văzut-o pe Sisi. Începuse brusc să plouă torențial când m-am întâlnit cu Deborah Faoro și Mugur Pop, mari iubitori de animale și de caritate. Au scos-o pe Sisi dintr-o mașină cu număr de Sibiu. Nu mai conta ploaia, era mai importantă povestea. Sisi a fost una dintre catelusele Cristinei Țopescu. Toți ceilalți au fost adoptați de oameni cu suflet mare. Eu îl am pe Dumi, deja de 10 ani, dăruit de Cristina.

andreea berecleanu si cristina topescu
andreea berecleanu si cristina topescu

Dacă iubiți cățeii și va doriți un cățel bun, dresat și iubitor, Sisi așteaptă un stăpân care să o ocrotească exact așa cum a făcut-o Cristina. Pentru informații, puteți scrie aici Faoro Sport Dogs #dogdharma 🙏🏻”, a scris Andrreea Berecleanu pe pagină personală de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Victoria’s Secret, o nouă lovitură după vânzarea eşuată în jumătate de miliard de dolari

Andreea Damian

Cântecul uneia dintre cele mai rare balene de pe planetă, înregistrat pentru prima dată. VIDEO

Andreea Damian

Andrea Bocelli critică anularea concertelor lui Plácido Domingo din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală

Dora Constantinovici

Dior a creat o grădină, dar promite să planteze cei 164 de copaci folosiți în prezentarea de la Paris

Andreea Damian

Andra și Cătălin Măruță și-au sărbătorit fiica

Tabu Tabu

Celebritati nascute pe 12 iulie!

realitatea

Scrie un comentariu