Home > Slider > Andreea Berecleanu, gest prețios în memoria Cristinei Țopescu

Andreea Berecleanu, gest prețios în memoria Cristinei Țopescu

andreea berecleanu

Toata lumea a fost luata prin surprindere de moartea ciudata a Cristinei Topescu, insa cea mai afectata a fost fosta prezentatoare Andreea Berecleanu. Se stie ca cele doua iubeau animalele si cateii prezentatoarei de televiziune care a murit in decembrie au fost luati de o firma care se ocupa ca acestora sa le fie bine.

Se știe că una dintre prietenele regretatei Cristinei Țopescu a fost prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu, fiind unite de pasiunea pentru televiziune și de iubirea pentru animale. Cele două au fost apropiate foarte mult și acum Andreea a decis să ajute unul dintre cățeii prietenei sale.

andrerea berecleanu

andrerea berecleanu

“Ieri am văzut-o pe Sisi. Începuse brusc să plouă torențial când m-am întâlnit cu Deborah Faoro și Mugur Pop, mari iubitori de animale și de caritate. Au scos-o pe Sisi dintr-o mașină cu număr de Sibiu. Nu mai conta ploaia, era mai importantă povestea. Sisi a fost una dintre catelusele Cristinei Țopescu. Toți ceilalți au fost adoptați de oameni cu suflet mare. Eu îl am pe Dumi, deja de 10 ani, dăruit de Cristina.

andreea berecleanu si cristina topescu

andreea berecleanu si cristina topescu

Dacă iubiți cățeii și va doriți un cățel bun, dresat și iubitor, Sisi așteaptă un stăpân care să o ocrotească exact așa cum a făcut-o Cristina. Pentru informații, puteți scrie aici Faoro Sport Dogs #dogdharma 🙏🏻”, a scris Andrreea Berecleanu pe pagină personală de socializare.

Articole asemanatoare
Andreea Berecleanu și Eva Zaharescu, fiica ei, modele pentru o zi
andreea berecleanu
Ce sfaturi dă pentru părinți în izolare Andreei Berecleanu
andreea-berecleanu
Cum arată fiica Andreei Berecleanu și ce spune mama ei despre ea
Ileana Badiu
Mesajul dur al Ilenei Badiu, vedeta căsătorită cu un medic din prima linie

Comenteaza acest articol

Andreea Berecleanu, gest prețios în memoria Cristinei Țopescu

by Tabu Tabu   1 min
0