Home > Vedete > ANDREEA DIACONU – nud in Vogue! Foto superbe!

ANDREEA DIACONU – nud in Vogue! Foto superbe!

ANDREEA DIACONU, model roman de talie international, a pozat nud pentru Vogue Franta, numarul de iunie, impreuna cu ANJA RUBIK, in cadrul unui numar special intitulat “Obiectiv: Trupuri de vis”. Reproducem imaginile via Egotastic.com: http://www.egotastic.com/photos/anja-rubik-and-andreea-diaconu-topless-shoot-in-vogue-paris-june-2013/anja-rubik-and-andreea-diaconou-topless-in-vogue-paris-june-2013-23/.

Andreea Diaconu este o bruneta cu ochi verzi, patrunzatori, nascuta in data 28 mai 1992, in Bucuresti si care a inceput sa defileze inca din 2006. Andreea a atras atentia cu masurile sale aproape perfecte bust: 81 cm; mijloc 58.5 cm; solduri 86.5cm, totul la o inaltime de 1,79 cm.
In  ultimii ani, modelul Andreea Diaconu a  defilat pentru faimoasele case de moda D&G, Vivienne Westwood, Elie Saab, Oscar De La Renta, Monique Lhuillier, dar si pentru designerii favoriti ai celebritatilor din lumea intreaga, non-conformistii creatori: Phillip Lim, Hussein Chalayan, Issey Miyake, Christopher Kane. In anul 2013, s-a afirmat defiland in prezentarile Chanel, Christian Dior si Salvatore
Ferragamo.
Mai mult AICI: http://www.vedeteblog.com/2012/11/poze-andreea-diaconu-biografia-imaginii.html#ixzz2UegndbTB

Articole asemanatoare
Alexandra Stan a pozat nud
Diana Dumitrescu a pozat GOALA (FOTO)
Un celebru model al anilor ’80 a POZAT NUD la 55 de ani!
Nuduri SENZATIONALE de colectie: Sex-simboluri de altadata

Loading...

Comenteaza acest articol

ANDREEA DIACONU – nud in Vogue! Foto superbe!

by realitatea   1 min
0