Tabu
PEOPLE

Andreea Esca, aniversare specială în familie

Duminică a fost o zi specială în familia Andreei Esca. În special pentru prezentatoare și mama ei, care a împlinit frumoasă vârstă de 79 de ani. Vedeta a publicat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare și o imagine în care este alături de mama și de fiica ei, Alexia. Puteți citi în continuare mesajul vedetei.

andreea esca si mama ei
andreea esca si mama ei

“Astăzi mama face 79 de ani. Și după ce am roit cu toți pe lângă ea cu “la mulți ani” a început să ne spună de ce anume își amintește mereu de ziua ei… Cum a venit de la școală, pe 7 iunie, când împlinea 9 ani, și a găsit în casă niște bărbați străini, îmbrăcăți în costume, care îl așteptau pe tatăl ei, să “meargă cu ei”…. Era o atmosferă ciudată, nu înțelegea de ce ar pleca tatăl ei , care o adoră, undeva, chiar de ziua ei, Mamaie (mama ei) îi spunea: “Lucica, ia cântă-le domnilor ceva la pian”, fratele ei care avea vreo 3 ani se învârtea ca amețitul printre picioarele lor, iar răspunsul la întrebarea “unde se duce tată” a fost “merge să dea o declarație”.

andreea esca cu mama si fiica
andreea esca cu mama si fiica

S-a întors după 15 ani, în care nimeni nu a mai știut nimic despre el”, a povestit Andreea Ioana Esca despre mama ei Lucia Esca, cea care a ajuntat-o de mică în tot ceea ce a făcut și a susținut-o necondiționat.

ARTICOLE SIMILARE

Smiley a lansat videoclipul filmat doar cu telefonul- VIDEO

Andreea Damian

A treia cea mai urmărită persoană pe Instagram: social media e extrem de periculoasă pentru tineri

Andreea Damian

Modelul fără lenjerie intimă de la Cannes, amendat și condamnat în țara sa din cauza ținutei

Andreea Damian

Când începe MasterChef cu jurații Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

Andreea Damian

Alina Pușcaș a avut vara asta trei vacanțe

Tabu Tabu

Cristina Șișcanu își caută asistentă personală. Ce condiții trebuie să îndeplinească 

Andreea Damian

Scrie un comentariu