Tabu
Image default
PEOPLE

Andreea Tonciu surprinsă de ziua ei

Vedeta de televiziune și-a sărbătorit zilele trecute ziua de naștere și a avut parte de mai multe surprize plăcute din partea celor care o iubesc. Astfel că Andreea Tonciu a primit un mesaj superb de la părinții ei dar și multe cadouri colorate și frumoase cu care s-a și fotografiat.

andreea tonciu flori
andreea tonciu flori

Zilele trecute fanii au putut vedea pe rețelele de socialziare al profilului Andreeei Tonciu o imagine cu ea înconjurată de sute de flori primite de ziua ei de la cei dragi. “Ieri m am simțit atât de bine alături de familia mea și prietenii apropiați. Va mulțumesc din suflet pentru gândurile bune și pentru toate mesajele frumoase”, a scris Andreea la primul mesaj. Apoi, aceasta a mai publicat unul, în care ținea un alt buchet de flori în mâna. După aceea, mama ei, Maria Tonciu, a postat și ea un mesaj și o imagine cu fiica ei mică, pe

andreea-tonciu flori
andreea-tonciu flori

vremea când o ținea în brațe. “Cu drag îmi amintesc ziua când te ai născut. Ai crescut, ai devenit soție, mamă și fiica mea cea mare și frumoasă. Azi de ziua ta sunt mândră de ține mai mult că niciodată pentru că ai o familie frumoasă, un soț minunat și un copil fabulos.

andreea tonciu si mama ei
andreea tonciu si mama ei

Noi, eu și soțul meu ( părinții tăi) suntem mandrii de ține și te iubim la infinit! îți dorim să fii fericită, iubită și toate visele să ți se îndeplinească. Cu drag, mami și tati”, a scris femeia lîngă imaginea cu ea mică.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bursucu și-a luat plajă în Mamaia

Tabu Tabu

Ce spune Alexandra Pavel, soția lui Keo, despre intervențiile estetice

Tabu Tabu

Ce transformare pentru Cleopatra Stratan! Cum arată adolescenta azi?

Tabu Tabu

Marius Manole a primit un rol în cel mai iubit serial

Tabu Tabu

Dans erotic marca Jennifer Lopez la AMA 2020 VIDEO

Andreea Damian

Marius Moga a descoperit încă o artistă talentată. Despre cine e vorba

Tabu Tabu

Scrie un comentariu