Tabu
Image default
Hobby

Elian Mita, povestea bărbatului devenit regele deserturilor senzaționale!

Nu este cofetar de meserie, nu este nici Chef și nici bucătar, însă pasiunea pentru dulciuri și deserturile senzaționale și gustoase l-au adus în atenția pofticioșilor care l-au pus să facă cele mai tari dulcuri. Și cum îi place să improvizeze și să facă experimente, Elian Mita a devenit cel mai căutat pe rețelele de socializare, incuziv pe Tik Tok unde se joacă cu cele mai gustoase deserturi. Tabu i-a aflat povestea și o puteți citi și voi în continuare!

elian mita in lift
elian mita in lift

La 28 de ani, Elian Mita s-a mutat în București în urmă cu un an și jumătate și lucreză în cadrul celei mai mari clinici medicale din România, specializată în estetică minim invazivă și chirurgicală, clinica Swiss Estetix, în cadrul căreia face parte din echipa de management. Bărbatul ai putea spune că nu are nicio legătură cu dulciurile și totuși, iată că este cel mai bun în prepararea lor de pe rețelele de socializare. Am vrut să-i aflăm povestea și secretele și iată ce am aflat. „Am crescut la țară, iar dacă voiam să mănânc altceva decât ce era gătit, trebuia să îmi pregătesc singur. Iar de fiecare dată când găteam, îmi plăcea să arate bine în farfurie, chiar dacă vorbeam de cartofi prăjiți cu brânză rasă și ou ochi, și să încerc tot felul de combinațîi ciudate. Sunt foarte recunoscător pentru educația primită de la familie, și în special de la bunicii mei. Mătușa mea, de sărbători era cea care făcea torturile și prăjiturile,

elian mita tort ciocolata
elian mita tort ciocolata

iar mie îmi plăcea foarte mult să o ajut. Pot spune că ea mi-a insuflat plăcerea de a face prăjituri. Iar pasiunea asta a crescut în timp, fără să îi dau foarte mare importantă”, a povestit Elian. „Ced că fiecare din noi mănâncă în primul rând cu ochiii, iar fără să vreau mi-am însușit această sintagma”, a mai spus bărbatul care se bucură că are destulă imaginație. Am vrut să știm când a început să facă așa specialități, torturi și prăjituri de tot felul. ]„La zile de naștere sau alte motive de sărbătoare, mereu pregăteam un tort sau prăjitură, iar prietenii și colegii de muncă au remarcat asta, și au început să mă roage să le pregătesc un tort pentru diferie ocazii, după care prietenii prieteniilor lor au început să vină către mine cu cerințe de prăjituri, și tot așa. Nu am investit bani în publicitate, totul s-a dezvoltat în timp, organic, iar numărul pofticioșilor – aka clienților – a tot crescut”, a povestit Elian, care se relaxează când gătește.

elian mita si un tort in forma de opt
elian mita si un tort in forma de opt

Bărbatul s-a făcut cunoscut pe TikTok și în special pe rețelele de socializare, lucru care l-a ajutat cu promovarea produselor. Și are clienți care i-au încercat produsele. Care este secretul acestor produse? „Secretul în preparerea celor mai frumoase și delicioase mâncăruri și prăjituri e imaginația. Rețete se găsesc pe internet, important e să ii adăugăm și acel personal touch care să ne facă mandrii de rezultatul final. Iar faptul că toate produsele noastre sunt 100% personalizabile de către pofticioși, le conferă lor posibilitatea de a contribui la dezvoltarea unei produs, conform cu ingredientele preferate de ei”, a mai spus bărbatul care nu numai că face torturi și prăjituri, dar și cozonaci, torturi, macarons, ciocolată de casă, rulouri, cheesecake, plăcinte, rulade, muffins, chiar și mucenici. O gamă largă de produse delicioase.

ARTICOLE SIMILARE

Mâncatul de unul singur – semn că suferi de singurătate sau un trend?

Andreea Damian

Cărți captivante de citit acasă

Andreea Damian

Există viață după cancer. A traversat singură Atlanticul și a doborât un record mondial

Andreea Damian

Pisicile îşi recunosc numele dar probabil aleg să îşi ignore stăpânul

Andreea Damian

Fotografiile pe care nu le-am facut – Cristiana Apostol

realitatea

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 4)

realitatea

Scrie un comentariu