Tabu
LIFESTYLE

Angelina Jolie a plans pe scena, cand a primit un Oscar onorific! (VIDEO)

Angelina Jolie a fost premiata sambata seara cu un Oscar, in cadrul Galei Governors Awards, pentru intreaga sa cariera. Actrita nu s-a putut abtine si de indata ce a inceput sa-si tina discursul, au si inceput sa-i curga lacrimilie.

La gala, Angelina a mers insotita de Brad Pitt si de fiul ei adoptat, Maddox. Cand a primit faimoasa statueta si a urcat pe scena, frumoasa vedeta a tinut un discurs emotionant incat a inceput sa lacrimeze. A vorbit despre mama sa, cea care a incurat-o mereu in cariera, dar si depsre familia sa, cea care o face sa se simta implinita.

“Va multumesc foarte mult! Este coplesitor! Ii datorez totul familiei mele, iubirii mele (Brad Pitt- n.r.) iubirea si sustinerea ta sunt cele care fac totul posibil, Madd, nu o sa plang asa cum ti-am promis! Tu si fratii tai sunteti fericirea mea si nu e o onoare mai mare pe lume decat aceea de a va fi mama. Este o onoare sa fiu aici printre voi. II multumesc mamei mele, cea care a facut nenumarate sacrificii de dragul meu si al filmului”, a spus vedeta.

Angelina Jolie, in varsta de 38 de ani, a fost premiata alaturi de Angela Lansbury, Steve Martin si designerul de costume italian Piero Tosi. Totodata a fost si cea mai tanara vedeta premiata pentru intreaga ei cariera din cinematografie, in acest sezon.

ARTICOLE SIMILARE

De la frunză la IE. Ultima familie din România care mai produce borangic din viermi de mătase

Andreea Damian

Potriveşte-ţi nuanţa fardului cu rujul!

Cum să reziști la job

realitatea

Ischgl – punctul de atracţie din Alpi

Dai carte, dai parte! Donatie de carti pentru scolari!

Decor de iarnă: 4 idei originale de făcut cu mușchi

Andreea Damian

Scrie un comentariu