Tabu
Image default
LIFESTYLE

Angelina Jolie a plans pe scena, cand a primit un Oscar onorific! (VIDEO)

Angelina Jolie a fost premiata sambata seara cu un Oscar, in cadrul Galei Governors Awards, pentru intreaga sa cariera. Actrita nu s-a putut abtine si de indata ce a inceput sa-si tina discursul, au si inceput sa-i curga lacrimilie.

La gala, Angelina a mers insotita de Brad Pitt si de fiul ei adoptat, Maddox. Cand a primit faimoasa statueta si a urcat pe scena, frumoasa vedeta a tinut un discurs emotionant incat a inceput sa lacrimeze. A vorbit despre mama sa, cea care a incurat-o mereu in cariera, dar si depsre familia sa, cea care o face sa se simta implinita.

“Va multumesc foarte mult! Este coplesitor! Ii datorez totul familiei mele, iubirii mele (Brad Pitt- n.r.) iubirea si sustinerea ta sunt cele care fac totul posibil, Madd, nu o sa plang asa cum ti-am promis! Tu si fratii tai sunteti fericirea mea si nu e o onoare mai mare pe lume decat aceea de a va fi mama. Este o onoare sa fiu aici printre voi. II multumesc mamei mele, cea care a facut nenumarate sacrificii de dragul meu si al filmului”, a spus vedeta.

Angelina Jolie, in varsta de 38 de ani, a fost premiata alaturi de Angela Lansbury, Steve Martin si designerul de costume italian Piero Tosi. Totodata a fost si cea mai tanara vedeta premiata pentru intreaga ei cariera din cinematografie, in acest sezon.

ARTICOLE SIMILARE

De ce ne place sexul?

Brittany Murphy a fost ucisă cu otravă de şoareci? Soţul ei a avut parte de acelaşi sfârşit

Regina yo-yo: Kirstie Alley a slăbit 45 de kilograme pentru că nu îi mai plăcea sexul

realitatea

Oana Roman, imagini spectaculoase din luna de miere!

PELINEL e insarcinata? Cu cine? De ce a renuntat la numele Boureanu

Cum să mergi la cumpărături în sezonul reducerilor

realitatea

Scrie un comentariu