Home > Agenda > Angelina Jolie sugerează că ar cam vrea să intre în politică

Angelina Jolie sugerează că ar cam vrea să intre în politică

Într-un interviu acordat BBC Today, Angelina Jolie a spus că deși în urmă cu 20 de ani ar fi respins ideea de a intra în politică – azi e decisă să meargă exact acolo unde este nevoie de ea.

Jolie, care este un reprezentant special al Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați și un activist apreciat într-o serie de probleme, printre care violența sexuală și conservarea, a discutat despre politica americană, mass-media socială, violența sexuală și criza globală a refugiaților.

Întrebată dacă o să candideze într-o zi la președinție în SUA, a spus: “Dacă m-ați fi întrebat acum 20 de ani, aș fi râs… Întotdeauna spun că voi merge unde e nevoie, nu știu dacă sunt pregătită pentru politică. Sunt capabilă să lucrez cu guvernele și sunt, de asemenea, capabilă să colaborez cu militari, sunt deci capabilă să fac multe lucruri”. Ea a adăugat apoi că “deocamdată” va rămâne în afara politicii totuși. Când jurnalistul a sugerat că ar putea fi pe lista celor 30-40 de democrați care candidează pentru nominalizarea partidului pentru Prezidențiale, ea nu a spus nu, răspunzând “mulțumesc”.

Angelina Jolie vorbind în 2016 în cadrul Conferinței Globale privind Refugiații de la Londra.

Ea a discutat și despre dificultățile legate de monitorizarea activităților de pe rețelele de socializare a copiilor ei, subliniind că, la fel ca “majoritatea părinților”, nici ea nu poate controla tot ceea ce sunt expuși. Jolie va fi producătorul executiv al unei noi emisiuni, destinată copiilor de șapte până la 12 ani, care speră să îi atragă pe copii cu știri internaționale, concentrându-se pe subiecte precum tehnologia, mediul și social media.

Articole asemanatoare
Angelina Jolie
Angelina Jolie își învață fiicele cum să seducă bărbații
Angelina Jolie
Angelina Jolie și Brad Pitt au căzut la pace în privința copiilor dar au mai găsit un motiv de dispută
Brad Pitt
„Semnează sau plătește”. Brad Pitt i-a dat Angelinei Jolie un ultimatum
angelina jolie
Angelina Jolie s-a răzbunat pe Brad Pitt

Comenteaza acest articol

Angelina Jolie sugerează că ar cam vrea să intre în politică

by realitatea   1 min
0