Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

ANTONIA vorbește despre frumusețe vs. machiaj

Antonia este o persoană greu de prezentat, pentru că impresionează de la prima vedere prin naturalețe și prin zâmbetul copilăros pe care îl afișează de fiecare dată, chiar dacă o vedem la un eveniment de seară, purtând o rochie elegantă sau cum ne-a obișnuit, îmbrăcată casual.

O noutate în viața Antoniei este colaborarea cu AVON Cosmetics. Compania relansează gama de machiaj „Avon”, printr-un parteneriat cu Antonia. Cu un nou slogan – „Frumusețea începe cu tine, restul e noul machiaj Avon” – gama de machiaj aduce culori vibrante și rezistente, îmbogățite cu cele mai bune formule AVON de până acum.

Antonia
a fost foarte încântată de această colaborare, declarând chiar că își dorea de foarte mult timp să fie imaginea unui brand: „Sunt foarte fericită să fac parte din familia AVON! De mică mi-am dorit să fiu imaginea unui brand de cosmetice şi nu pot să cred că se întâmplă! Culorile spun foarte multe lucruri despre o femeie, iar noua gama de machiaj propune nuanțe intense și produse rezistente. Eu folosesc produsele din gama de machiaj Avon pentru că am o gamă largă din care pot alege și sunt multe nuanțe care mă inspiră!

Pentru promovarea acestei game, Antonia, alături de echipa Avon, va pleca într-o caravană în 10 orașe, în această vară.

Antonia – Top 3 produse cosmetice
Poate te întrebai care sunt cosmeticele care nu îi lipsesc niciodată din geantă și care sunt nuanțele ei preferate în machiaj. Și eu am fost curioasă și am aflat, deși n-am urmărit-o până în Marabu, așa cum ne îndeamnă în ultima ei piesă. “Cele mai importante 3 produse de make-up pentru mine: fond de ten, gloss și mascara. Mă ajută să am un machiaj basic, simplu și discret. În ceea ce privește culorile preferate de machiaj, aici depinde de anotimp, eveniment, ținută. În general, prefer culori nude, pastelate, dar și albastru sau mov”, a declarat Antonia.

ARTICOLE SIMILARE

Afla cum sa iti faci un machiaj ce permite atat accentuarea ochilor, cat si a buzelor

realitatea

Albastru. Răcoare. Apă

realitatea

Fosta soție a lui Channing Tatum, pictorial nud după divorț

Andreea Damian

Cum să slăbeşti fără să petreci ore-n şir în sala de fitness

Parfumurile nu mai reprezinta un moft, ci o necesitate a vietii de zi cu zi

realitatea

ELENA GHEORGHE – goala in Playboy?

Scrie un comentariu