Home > Lifestyle > Arabul de la «Vocea României», ales pe pile? E iubitul producătoarei

Arabul de la «Vocea României», ales pe pile? E iubitul producătoarei

O sursă din PRO TV a relatat în exclusivitate pentru Click! cazul tânărului arab prezentat în ediţia trecută a emisiunii. Muneer e prieten vechi cu producătoarea emisiunii şi este unul dintre favoriţii competiţiei.

Un arab pe nume Muneer Al Obeidii (29 de ani) s-a înscris în concurs cu speranţa că va ajunge „Vocea României”, deşi este originar din Abu Dhabi. Tânărul a reuşit să-i întoarcă pe toţi cei patru juraţi – Loredana, Brenciu, Smiley, Moga, cu faţa spre el.
Cu toţii au părut surprinşi să-l vadă acolo, deşi surse din PRO TV au povestit pentru Click! că Muneer se ştie bine cu cei de acolo, mai ales cu producătoarea-şefă Mona Segal, iar venirea lui a fost aranjată.
muneer 2

Smiley a recunoscut că-l ştia pe Muneer: „Eu îl cunosc pe Muneer, am lucrat cu el, e un tip extrem de talentat”.

Apoi i-a adresat câteva cuvinte: „«Vocea României» te va ajuta foarte mult, mă bucur mult că ai venit. Mi-ar face o deosebită plăcere să lucrăm în continuare împreună”. Totuşi, tânărul a ales-o ca mentor pe Loredana.

O altă persoană care-l cunoaşte pe Muneer a făcut dezvăluiri impresionante pentru Click!. „Povestea lui e falsă. Muneer nu e sărac. Poate cel mai important detaliu: Muneer e prieten bun cu Mona Segall, producătoarea de la «Vocea României», şi e iubitul Roxanei Paulică, producătoare şi ea la emisiune”, a povestit o sursă din PRO TV.

Articole asemanatoare
TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei
David Bisbal vine la Vocea Romaniei
Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!
Deznodamant trist la Vocea Romaniei: Ivana Farc / Totul despre relatia ei cu Tudor Chirila

1 Response

  1. Andrei

    Mie mi-a placut FOARTE mult cum a cantat. Daca are talent, nu ma intereseaza cu cine si-o trage. NU a spus ca e sarac, a povestit despre parinti, despartire, greseala lui, dar nu a spus ca sunt saraci. Altceva?

Comenteaza acest articol

Arabul de la «Vocea României», ales pe pile? E iubitul producătoarei

by   1 min
1