Home > Agenda > stiri > Arnold Schwarzenegger are grijă de găini

Arnold Schwarzenegger are grijă de găini

Arnold Schwarzenegger este extrem de îngrijorat de felul în care sunt crescute găinile din California. Actorul, de câțiva ani buni devenit guvernatorul statului California, a promulgat o lege care protejează zburătoarele de pe teritoriul statului pe care îl conduce.

Din 2015, anul în care va intra în vigoare legea, găinile californiene o vor duce foarte bine. Respectivul amendament stipulează că fermierii nu vor mai avea voie să crescă găinile în cuști, ci în spații special amenajate, direct pe pământ. Mai mult, spațiile trebuie să fie destul de generoase astfel încât găinile să poată sta nestingherite în picioare sau jos, să-și întindă aripile fără a se atinge între ele, iar atunci când se odihnesc nu trebuie să stea înghesuite decât dacă vor ele.

Astfel, toate ouăle din California vor fi ecologice. Inițiativa lui Schwarzenegger a fost imediat lăudată de mai multe societăți care protejează animalele și oamenii. Unul dintre purtătorii de cuvânt ai acestor organizații a declarat că legea este cum nu se poate mai bună și vine să mulțumească numărul mare de californieni care au declarat în repetate rânduri că nu își doresc ouă nesigure. 


Articole asemanatoare
Eddie Murphy
Eddie Murphy va juca în „Triplets” alături de Schwarzenegger și DeVito
Fosta soție a lui Arnold, dezvăluiri incendiare, într-o nouă carte
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice

Loading...

Comenteaza acest articol

Arnold Schwarzenegger are grijă de găini

by Dora Constatinovici   1 min
0