Tabu
lifestyle

Arnold Schwarzenegger are grijă de găini

Arnold Schwarzenegger este extrem de îngrijorat de felul în care sunt crescute găinile din California. Actorul, de câțiva ani buni devenit guvernatorul statului California, a promulgat o lege care protejează zburătoarele de pe teritoriul statului pe care îl conduce.

Din 2015, anul în care va intra în vigoare legea, găinile californiene o vor duce foarte bine. Respectivul amendament stipulează că fermierii nu vor mai avea voie să crescă găinile în cuști, ci în spații special amenajate, direct pe pământ. Mai mult, spațiile trebuie să fie destul de generoase astfel încât găinile să poată sta nestingherite în picioare sau jos, să-și întindă aripile fără a se atinge între ele, iar atunci când se odihnesc nu trebuie să stea înghesuite decât dacă vor ele.

Astfel, toate ouăle din California vor fi ecologice. Inițiativa lui Schwarzenegger a fost imediat lăudată de mai multe societăți care protejează animalele și oamenii. Unul dintre purtătorii de cuvânt ai acestor organizații a declarat că legea este cum nu se poate mai bună și vine să mulțumească numărul mare de californieni care au declarat în repetate rânduri că nu își doresc ouă nesigure. 

ARTICOLE SIMILARE

Margherita de la Clejani a slabit 15 kilograme intr-un timp foarte scurt!

SATC va reveni pe marile ecrane

realitatea

Ce s-a întâmplat cu averea lui Alexander McQueen

realitatea

Top 10 celebrități campioane la operații estetice

realitatea

Recesionista

realitatea

Ce actori ar fi trebuit sa joace in filme celebre

Scrie un comentariu