Tabu
PEOPLESlider

Arnold Schwarzenegger s-a adresat ruşilor şi lui Vladimir Putin. Mesajul transmis de actor – VIDEO

Actorul Arnold Schwarzenegger s-a adresat poporului rus pentru a-i spune „adevărul despre războiul din Ucraina” într-un videoclip publicat pe reţelele de socializare, în care denunţă „propaganda şi dezinformarea” Kremlinului.


Adresându-se şi soldaţilor ruşi, Arnold Schwarzenegger a relatat şi povestea tatălui său, soldat pentru Germania nazistă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, care a fost „stimulat de minciunile guvernului său”. El a evocat cum s-a întors tatăl său de la Leningrad „rănit fizic şi mental”, nu doar din cauza unui obuz, ci şi din cauza vinovăţiei pe care a resimţit-o.

„Nu aş vrea să ajungeţi răniţi ca tata”, susţine el, „acesta nu este războiul de apărare a Rusiei pe care bunicii şi străbunicii voştri l-au dus”.

Potrivit lui Schwarzenegger, în anii 1990, el însuși a început să călătorească în URSS și apoi în Rusia. Și acolo l-a întâlnit din nou pe Yuri Vlasov, în timpul filmărilor pentru filmul „Red Heat” – și au petrecut o zi întreagă împreună. Vlasov i-a dat o ceașcă albastră, iar Schwarzenegger încă o păstrează.

„Inima și puterea rușilor m-au inspirat întotdeauna, așa că permiteți-mi să vă spun adevărul despre războiul din Ucraina”, spune Schwarzenegger. „Scopul acestui război este „denazificarea” Ucrainei. Acest lucru nu este adevărat. Ucraina este o țară cu un președinte evreu, trei dintre frații tatălui său au fost uciși de naziști. Războiul a fost început nu de Ucraina, ci de ruși. De autorități.”

Starul din „Terminator” a lansat şi un mesaj „celor de la putere la Kremlin”, întrebându-i „de ce îi sacrifică pe aceşti tineri pentru propriile lor ambiţii”. Joi, vodeoclipul a fost văzut de mai multe milioane de ori. Lui Vladimir Putin i-a transmis: „Aţi început acest război. Duceţi acest război. Puteţi să-l şi opriţi”.

ARTICOLE SIMILARE

Tutorial make-up: Transforma-te de Halloween!

realitatea

Biserica Catolică din Germania le cere scuze miilor de copii victime ale abuzurilor sexuale comise de clerici

Dora Constantinovici

Drama uneia dintre cele mai frumoase femei din lume: „Sunt cu un picior în mormânt!”

Andreea Damian

Cum arată Alina Ceușan fără machiaj și fără filtre de înfrumusețare

Andreea Damian

Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe

Andreea Damian

Îngrijirea tenului | Greșeala pe care nu ar trebui să o faci atunci când stai la plajă

Andreea Damian

Scrie un comentariu