Home > Lifestyle > Prințul Harry, avertizat de fratele lui Meghan Markle: „Faci cea mai mare greșeală”

Prințul Harry, avertizat de fratele lui Meghan Markle: „Faci cea mai mare greșeală”

meghan markle

Fratele virteg al lui Meghan Markle (36 de ani) i-a trimis un avertisment dur Prințului Harry (33 de ani), doar cu câteva săptămâni înainte de nunta regală. Thomas Markle Jr. I îl imploră într-o scrisoare deschisă să anuleze nunta cu sora sa, cu mențiunea că nu este prea târziu.

„Cu cât trece mai mult timp până la nunta voastră regală cu atât este mai clar că este cea mai mare greșeală din istoria nunților regale. Este evident că Meghan Markle nu este femeia potrivită pentru tine. Nu înțeleg de ce nu o vezi pe adevărata Meghan pe care întreaga lume o vede”, a scris el.

Totodată, bărbatul susține că tatăl lor se chinuie din punct de vedere financiar după ce „i-a plătit lui Meghan startul în cariera de actriță”. „Ce fel de persoană începe o viață folosindu-se de propriul tată până îl aduce la faliment și apoi uită de el, lăsându-l fără un ban și plin de datorii. Și atunci când este timpul să îl răsplătească uită de el și se comportă de parcă nu l-ar cunoaște. Se vede că mica faimă de la Hollywood i s-a urcat la cap. Și pe deasupra nu își invită familia la nuntă. Cine face așa ceva?”, a afirmat Thomas Markle Junior, care își acuză sora că este superficială şi vanitoasă.

Reacţia furioasă a fost generată, cel mai probabil, de faptul că Tom Markle nu a fost invitat la nuntă, din cauza problemelor sale cu legea. „Am fost portretizat ca un tip îngrozitor. Nu o să vedeţi o poveste despre mine, cel adevărat. Am muncit din greu întreaga mea viaţă. Dar sunt om şi am făcut greşeli. Dacă se simte ruşinată de asta, îmi pare rău”, a mai adăugat bărbatul.

Cea mai aşteptată nuntă a anului va avea loc pe 19 mai. Va începe la ora locală 12, cu cermonia religioasă oficiată la capela Saint George de la castelul Windsor, fiind urmată de o recepţie tot la castel, în sala de bal.

Articole asemanatoare
regina
Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana
Meghan Markle
Meghan Markle scrie o carte pentru copii
Meghan Markle
Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru birou
Prințul Harry
Prințul Harry vrea să aibă maximum doi copii ca să salveze planeta

Comenteaza acest articol

Prințul Harry, avertizat de fratele lui Meghan Markle: „Faci cea mai mare greșeală”

by Andreea Damian   1 min
0