Tabu
CULTURE

Astrocafe. ro te invita la workshopul “Usurinta in relatia cu banii”

Workshopul ne propune sa ne antrenam in a ne aseza in fluxul energiei banilor si a construi o punte sanatoasa intre planul spiritual si material.

Mai mult ca oricand, e necesar sa cultivam o atitudine sanatoasa, un spatiu interior curat, o minte clara, deschisa si o inima puternica.

Situatia ta financiara prezenta nu depinde de mediu, de relatii sau de orice alt factor exterior, ci de gandurile, crezurile si atitudinea ta in acest sens. Tot ce e nevoie sa faci este sa-ti revendici puterea de a crea si manifesta. Sa faci schimbarea in constiinta si sa te vezi pe tine ca fiind ca Sursa a creatiei. Nu banii au putere, ci tu o ai. Nu acolo, afara, e sursa abundentei tale, ci in interiorul tau este, dintotdeauna.

Atitudine incompatibila cu abundenta: lipsa recunostintei, egoism, plangeri, victimizare, alegeri pe baza de frica, ganduri negative, ganduri de atac, judecati aspre la adresa ta sau a celorlalti, neasumarea responsabilitatii. Cu alte cuvinte, o constiinta saraca, o atitudine bazata pe ego, nu poate genera abundenta, ci doar frustrare, nevoi tot mai multe, sentimentul de lipsa permanenta.

Workshopul se desfasoara prin expunere interactiva, exercitii, jocuri, creativitate, surprize si voie buna si are loc duminica 23 martie, intre orele 10:30-18:30 (cu pauze mici de cafea si o pauza de o ora in jurul orei 14:30).

ARTICOLE SIMILARE

Stiai ce inseamna curajul?

realitatea

Celebritati nascute pe 30 aprilie!

realitatea

Sărbătoritul zilei de 18 august

realitatea

Beyonce, „cenzurată” la concertul dedicat lui Nelson Mandela

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 19 iunie!

realitatea

Atacăm Oscarul 2009 pe trei fronturi

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu