Home > Agenda > Astrocafe. ro te invita la workshopul “Usurinta in relatia cu banii”

Astrocafe. ro te invita la workshopul “Usurinta in relatia cu banii”

Workshopul ne propune sa ne antrenam in a ne aseza in fluxul energiei banilor si a construi o punte sanatoasa intre planul spiritual si material.

Mai mult ca oricand, e necesar sa cultivam o atitudine sanatoasa, un spatiu interior curat, o minte clara, deschisa si o inima puternica.

Situatia ta financiara prezenta nu depinde de mediu, de relatii sau de orice alt factor exterior, ci de gandurile, crezurile si atitudinea ta in acest sens. Tot ce e nevoie sa faci este sa-ti revendici puterea de a crea si manifesta. Sa faci schimbarea in constiinta si sa te vezi pe tine ca fiind ca Sursa a creatiei. Nu banii au putere, ci tu o ai. Nu acolo, afara, e sursa abundentei tale, ci in interiorul tau este, dintotdeauna.

Atitudine incompatibila cu abundenta: lipsa recunostintei, egoism, plangeri, victimizare, alegeri pe baza de frica, ganduri negative, ganduri de atac, judecati aspre la adresa ta sau a celorlalti, neasumarea responsabilitatii. Cu alte cuvinte, o constiinta saraca, o atitudine bazata pe ego, nu poate genera abundenta, ci doar frustrare, nevoi tot mai multe, sentimentul de lipsa permanenta.

Workshopul se desfasoara prin expunere interactiva, exercitii, jocuri, creativitate, surprize si voie buna si are loc duminica 23 martie, intre orele 10:30-18:30 (cu pauze mici de cafea si o pauza de o ora in jurul orei 14:30).

Articole asemanatoare
Despre iubire, erotism și autocunoaștere
Concurs inchis: Câștigă 1 loc gratuit la un workshop inedit de dezvoltare personală
Self workshop make-up cu Alina Brailescu
Workshop: Traieste viata pentru care ai fost creat!

1 Response

Comenteaza acest articol

Astrocafe. ro te invita la workshopul “Usurinta in relatia cu banii”

by   1 min
1