Home > Lifestyle > Stiri > BANICA – Nadia – Nicu Ceausescu, ce triunghi amoros! Cu cine a ramas GRAVIDA zeita gimnasticii?

BANICA – Nadia – Nicu Ceausescu, ce triunghi amoros! Cu cine a ramas GRAVIDA zeita gimnasticii?

Trecutul amoros tumultos al lui Stefan Banica Jr. (45 de ani) a fost adus de multe ori in discutie, de catre diverse personaje. Insa foarte putina lume stie ca, in 1987, artistul – pe atunci in devenire – a avut o relatie intensa cu marea Nadia Comaneci (51 de ani), care se iubea in acelasi timp si cu Nicu Ceausescu. Cel care sustine acest lucru este Constantin Panait, omul care a stat alaturi de gimnasta in timpul fugii in America.

“In 1987, Nadia era cu Nicu Ceausescu, dar si cu Stefan Banica jr. La un moment dat, Nicu a aflat de combinatia dintre Banica si Nadia si de faptul ca ea ramasese insarcinata cu actorul si si-a trimis garzile la restaurantul “Odobesti” din Bucuresti, acolo unde stia ca va veni Stefan, ca acolo canta tatal lui.Securistii i-au dat omorul lui Stefan Banica jr, saracul de el, de l-au umplut de sange! Imediat, Nadia a facut avort”, a marturisit Constantin Panait, referitor la relatia paralela a Nadiei, si cu baiatul cel mic al dictatorului, dar si cu Stefan Banica jr. -sustine www.wowbiz.ro


Comenteaza acest articol

BANICA – Nadia – Nicu Ceausescu, ce triunghi amoros! Cu cine a ramas GRAVIDA zeita gimnasticii?

by   1 min
0