Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

BARTOS acuzat ca ar fi furat 120.000 euro!

bartosPrezentatorul ”Românii au talent” Pavel Bartoş a fost acuzat, în urmă cu doi ani, că ar fi luat 120.000 de euro de la Societatea Română de Radio, bani care nu i se cuveneau. Într-o scrisoare oficială, cu antentul Camerei Deputaţilor, parlamentarul Mircia Giurgiu solicita un punct de vedere din partea conducerii SRR, cu privire la legalitatea şi moralitatea unui contract semnat între SRR şi firma lui Bartoş, în condiţiile în care soţia sa, Anca Bartoş, este angajată la Radio România Junior, conform .

”Primul attach e copia unei cereri trimise de Anca Bartoş (…), instalată direct pe post de realizator coordonator la Radio România Junior. Cererea doamnei Bartoş este de prelungire a unui contract încheiat de SRR în septembrie 2011 cu firma soţului Pavel Bartoş. La 6 luni după începerea contractului, în 20 februarie 2012, doamna Bartoş solicită prelungirea cu încă 7 luni a contractului de prestare servicii pentru postul Radio România Junior, activităţi producţie radiofonică, IT şi marketing, în valoare de 40.000 de lei lunar, fără TVA, deci 400 de milioane de lei vechi pe lună cu firma… soţului ei, Pavel Bartoş. Pe 13 luni sunt 520.000 de lei, adică  121.000 euro net. După cum rezultă din datele firmei, firma SC Hummor, avându-l pe Pavel Bartoş administrator, a fost înregistrată la Registrul Comerţului în 21.06.2011, cu doar două luni şi jumătate înainte de a-i fi atribuit de către Demeter Istvan (n.r. preşedintele SRR de la acea vreme), fără licitaţie, un contract de 121.000 de euro net, fără TVA. 121.000 de euro jupuiţi din banii plătitorilor de taxe, din salariile voastre neindexate de 4 ani, din orele voastre suplimentare, sâmbete şi duminici, sărbători legale şi acorduri, se duc direct în buzunarele lui Demeter Istvan, Răzvan Ioan Dincă, Alina Moldovan, Nicolae Sălăgean şi ai altora ca ei? Nu cumva CA al SRR aprobă contractele cu valoare de 100.000 de euro? Găsiţi pe internet CV-urile familiei Bartoş şi legăturile cu Demeter: ‘Simpaticul’ actor de origine maghiară Pavel Bartoş şi soţia lui Anca au fost, între 1991 şi 2001, subordonaţii lui Demeter Andras Istvan, pe vremea când acesta era director la teatrul maghiar Csiky Gergely din Timişoara”, se arată în scrisoarea trimisă de Mircia Giurgiu, conform www.gandul.info.

ARTICOLE SIMILARE

ANTONIA – pusa la zid! Ce acuzatii legate de bebelus i se aduc!

Mihaela Rădulescu, FĂRĂ PIC DE MACHIAJ! “Aşa aş vrea să mă cunoaşteţi, DUPĂ CE M-AŢI VĂZUT ATÂŢIA ANI DIVĂ”

BIANCA si Victor Slav – personaje de reality show

Fost director Paramount: Netflix a cucerit studiourile. Hollywood este irelevant acum

Andreea Damian

Europa va interzice becurile cu halogen de la 1 septembrie

realitatea

Trust Motors oferă 3 autovehicule Peugeot Institutului „Matei Balș”, în urma apelului la solidaritate al Trustului Realitatea

Andreea Damian

Scrie un comentariu