Home > Agenda > Ce au fost Basescu, Ponta, Udrea in vietile anterioare! AFLA SI TU ce ai fost!

Ce au fost Basescu, Ponta, Udrea in vietile anterioare! AFLA SI TU ce ai fost!

Credinta in vietile anterioare este regasita si in religile orientale cum ar fi Hinduismul si Budismul. In aceste religii stravechi reincarnarea nu a fost considerata un lucru bun, ci din potriva , rau. Pentru a ajunge “starea de fercire finala” (Nirvana) trebuiau sa scape de ciclul renasterii, reincarnarii. In cele mai multe religii antice cu credinta in reincarnare, intrarea sufletului in organism este vazuta ca si o retrogradare metafizica. In noile religii reincarnarea este considerata insa a fi telul suprem.

Un calculator disponibil pe internet îţi arată, în funcţie de ziua în care te-ai născut, ce ai fost într-o viaţă anterioară.

REALITATEA.NET a introdus în calculator datele de naştere ale unor români faimoşi, iar rezultatele obţinute le puteţi citi mai jos:

Victor Ponta (20 septembrie 1972) – A fost femeie în viaţa anterioară şi a trăit undeva prin sudul Australiei, în jurul anului 825. Ocupaţia sa a fost accea de dresor, circar sau spion. În viaţa anterioară a fost o persoană cu o energie imensă, bun în planificare şi supervizare. În această viaţă trebuie să înveţe onestitatea şi să creadă că există puteri mai presus de legile scrise ale oamenilor. Familia trebuie să fie interesul său prioritar.

Traian Băsescu (4 noiembrie 1951) – A fost bărbat în viaţa anterioară şi a trăit undeva prin Borneo în jurul anului 1350. Şi-a câştigat existenţa ca librar, preot sau iniţiator în mistere. A fost un înveterat căutător al dreptăţii şi înţelepciunii, în vreme ce marea provocare pentru viaţa aceasta este protejarea celor neajutoruaţi, cum ar fi copiii cu problemele sau animalele.

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga (17 mai 1988) – A fost tot femeie în viaţa anterioară şi a trăit undeva prin Centrul Indiei în jurul anului 1325. A fost un şef, maior sau căpitan şi a dispus de talente creative care nu au fost fructificate pe deplin. O va face însă în această viaţă.

Elena Udrea (26 decembrie 1973) – A trăit undeva prin Mexic, în jurul anului 1050, şi a avut tot sex feminin. A fost chirurg, medic sau vraci şi e posibil să se fi ratat din cauza situaţiei economice precare pe care a avut-o. În această viaţă trebuie să ducă la bun sfârşit o misiune începută de atunci.

Monica Tatoiu (21 iunie 1956) – A trăit în jurul anului 700, în China, şi a fost bărbat. Deşi a lucrat ca pastor, crescător de vite sau fermier, a activat în mai multe domenii, de la politică la afaceri şi religie.

AFLĂ ŞI TU CE AI FOST ÎNTR-O VIAŢĂ ANTERIOARĂ.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ponta-a-fost-circar-intr-o-viata-anterioara-afla-ce-ai-fost-inainte-de-reincarnare_946058.html#ixzz1w2eyiU3H


Comenteaza acest articol

Ce au fost Basescu, Ponta, Udrea in vietile anterioare! AFLA SI TU ce ai fost!

by   2 min
0