Home > Agenda > Beck-™sperience pune muzica pe șine!

Beck-™sperience pune muzica pe șine!

La final de octombrie, Beck’s, berea care spune NU compromisului, te cheamă la petrecerea care spune NU convenționalului: Beck’sperience Train!

Pe 29 octombrie, Beck’s te invita la un super party nu în club, nu pe strada, ci în… tren! Pentru că muzica ta este în continuă mișcare, pentru că zi de zi apar piese noi senzaționale, iar tu vrei să le prinzi pe toate din mers, Beck’sperience Train va pune o noapte întreagă muzica la putere maximă, fără oprire, pe șine.

Te așteaptă muzică la maxim timp de 6 ore, un tren cu 11 vagoane care fac concurență și celor mai tari cluburi, 2 scene și zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeci de kilometri de distracție. Atmosfera incendiară este garantată de: Les Elephants Bizarres, Åžuie Paparude,  DJ Vika Jigulina, DJ Christian Green și Dj Gojira.

 

Beck’s, berea germana numarul 1 în lume, este o marcă puternic asociată cu spiritul liber și inovator, cu distracția și dinamismul tinerilor. Prin evenimentele Beck’sperience, Beck’s își propune să încurajeze neconvenționalul și să inspire nonconformism. Beck’sperience Train are toate ingredientele unei super petreceri pentru toti cei care spun NU compromisului atunci când vine vorba de distracție. 

 

Înscrierea pentru petrecerea Beck’sperience Train se poate face până pe 26 octombrie la miezul nopții. Grăbește-te, pentru că numărul de locuri este limitat! Doar 300 de invitații pentru 2 persoane sunt puse la bătaie, așa că nu ai timp de pierdut. Ce trebuie să faci? Anunță-ți prietenii, luați-vă câte un Beck’s, intrați pe www.becks.ro și introduceți codul unic de pe tichetele Beck’s participante la promoția Beck’sperience Train. Cei mai norocoși pot câștiga zilnic invitații pentru 2 persoane la cea mai tare petrecere din toamna asta!

Pe lângă invitații la Beck’sperience Train, produsele Beck’s îți pot aduce în această perioadă și nenumărate premii instant: 1.500 de ceasuri Beck’s, 3.400 de CD-uri Beck’sperience Music Collection și 1.200 de beri Beck’s.

 

Articole asemanatoare
Vești îngrijorătoare! Ce s-a întâmplat cu liderul formaţiei Şuie Paparude
Michi de la «Şuie Paparude», în comă de gradul III dupa infarctul suferit
Pana pe 29 decembrie îți poți lua “biletul de tren- pentru Revelionul Beck-™sperience
Åžuie Paparude , “Cea mai bună zi” pe primul loc în topul radio guerrilla

Comenteaza acest articol

Beck-™sperience pune muzica pe șine!

by realitatea   1 min
0