Tabu
Image default
lifestyle

Mihai Bendeac o face praf pe Simona Gherghe: “Nu am vazut vreodata ceva mai umilitor. Simona, mai esti OM?!”

Mihai Bendeac a avut ocazia sa se uite  la “Acces Direct” si se pare ca a facut cea mai proasta alegere din aceasta dupa-amiaza.

Simona Gherghe a acceptat ca in emisiunea sa sa fie difuzat un material in care Ioana Tufaru a fost prezentata in cel mai mic detaliu. Cu aceasta ocazie telespectatorii au putut observa cat este de murdara aceasta, la propriu. Bendeac a fost socat de cele vazute pe micile ecrane si considera ca Simona Gherghe nu poate fi OM.

“Mesaj pentru Simona Gherghe. Lucram. Si ochii mi-au scapat pe televizor. Simona, deseara, cand ajungi acasa, mai uita-te inca o data la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simti? Eu am plans. Nu am vazut vreodata ceva mai umilitor. Simona, mai esti OM?…” a scris Mihai pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

IMAGINI de la inmormantarea mamei surorilor GABOR

realitatea

BIANCA DRAGUSANU si-a ales rochia de mireasa! FOTO!

Madonna și Dolce, petrecere cu fast

realitatea

TOP 10 cele mai cunoscute femei-asasin din istorie

realitatea

Titanic va fi lansat 3D – Vezi trailer

realitatea

MUST SEE: Skopje

realitatea

3 comentarii

Sorin Codreanu 5 February 2013 at 15:41

Achiesez la cele scrise de Bendeac/ Si eu am ramas socat ce au facut Gherghe si Bahmuteanu , ieri, 04.02.a.c de I oana Tufaru; aceeasi intrebare; Simona esti OM/? de Bahmuteanu care are totala desconsuderatie si nespalat l-a facut in public si pe cel care i era sot..ce sa mai zic;sa se rezolve interzicerea indiferent de,, scopul a sa zis umanitar,, de a se mai umili oameni si inclusiv aceasta femeie lipsita de ajutorul ei mental de a se apara de Gherghe..nici Maruta nu a tratat-o asa umilitor…………Bravo Bendeac , mai intreab-o odata este OM/?

Răspunde
ciuperca 5 February 2013 at 15:54

Cum Sa Castigi 9000 lei Lunar Cultivand Ciuperci intr-un spatiu de numai 80 mp? Iata cum AFACEREA TA cu CIUPERCI devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce la o mirco ferma de 80 mp peste 23000 EURO pe an . Detalii pe http://www.cultivareaciupercilor.ro

Răspunde
Ratingul, scenariul și lacrimile | Florin Ghioca Blog 13 February 2013 at 12:22

[…] dupa reacția opiniei publice (inclusiv a lui Mihai Bendeac, care a apostrofat-o public pe Simona Gherghe pentru derapaj), răspunsul Antenei a venit sub forma unei emisiuni de […]

Răspunde

Scrie un comentariu