Home > Lifestyle > Bianca Dragusanu, nevasta disperata: “O sa ii fac copii lui Victor! Ce daca divortam?”

Bianca Dragusanu, nevasta disperata: “O sa ii fac copii lui Victor! Ce daca divortam?”

Invitata in platoul unei emisiuni de televiziune, Bianca Dragusanu a marturisit ca are de gand sa ii faca lui Victori copii, in ciuda faptului ca au depus actele pentru divort, si ca atunci cand ii era sotie a facut avort.

bianca 1
Bianca Dragusanu sustine ca il iubeste atat de mult pe Victor incat nu ii pasa nici ca acesta vrea sa divorteze, nici ca lumea o judeca. Si pentru a demonstra ca inca este indragostita de el, roscata este decisa sa ii faca acestuia copii.

“Stiu ca Victor isi doreste copii, o sa ii fac copii lui Victor. Ce daca divortam? Nu are nicio legatura actul cu iubirea, daca ne iubim totul e posibil. Nu poti sa programezi nimic cand vine vorba de iubire. Simt in adancul sufletului meu ca asa se va intampla. Eu imi doresc copii, el isi doreste copii, noi ne iubim, poate da cu plus. Asa se va intampla pentru ca eu stiu sa lupt”. a spus Bianca, invitata in emisiunea “La Maruta”.

De asemenea, Bianca Dragusanu a subliniat ca ar fi in stare sa faca orice pentru a recastiga iubirea lui Victor Slav.

“As face orice ca sa il recuceresc pe Victor acum. Daca trebuie sa ma fac pres pentru el o sa ma fac, daca nu reusesc o a doua sansa atunci… o sa ma bucur cand isi va gasi pe cineva care sa il faca fericit si imi voi vedea de viata mea. Daca divorteaza de mine o sa-l cer de barbat. Constientizez ca am daramat tot ce am construit impreuna.

Sunt foarte jos, sunt in cadere libera din toate punctele de vedere, si ca imagine si tot. Sunt o nevasta disperata, imi doresc sa pot depasi acest impas din viata mea. Nu am fost niciodata intr-o situatie mai dificila ca cea de acum. Imi doresc sa raman sotia lui, eu sper sa nu se incheie pentru ca sentimentele noastre nu s-au incheiat. Este in natura omului sa greseasca”, a mai precizat Bianca, la Maruta in emisiune.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Bianca Dragusanu, nevasta disperata: “O sa ii fac copii lui Victor! Ce daca divortam?”

by   1 min
0