Home > Lifestyle > Bianca si Victor planuiesc o luna de miere exotica! Vezi ce destinatie au ales

Bianca si Victor planuiesc o luna de miere exotica! Vezi ce destinatie au ales

Bianca Dragusanu si Victor Slav au depus actele de divort. Cu toate acestea, relatia dintre ei este departe de a se fi incheiat.

Dimpotriva! Fosta asistenta tv si partenerul ei de viata petrec tot timpul liber impreuna, iar cea mai mediatizata femeie din Romania pare dispusa sa faca orice ca sa recastige increderea lui Victor.

Ba mai mult, “furtuna” starnita de escapada ei cu Adi Cristea la Paris a determinat-o pe protagonista noastra sa-i propuna sotului sa mearga intr-o… luna de miere exotica. Iar ca destinatie, s-a gandit la Insulele Maldive, locatie superba de unde tocmai s-au intors amicele ei Ana Radu si Vika Jigulina.

Imediat dupa nunta, Bianca a ales sa plece cu prietenele ei intr-o vacanta de o saptamana in Dubai. Din cauza serviciului, Victor a fost nevoit sa nu o insoteasca si sa ramana in Bucuresti.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Bianca si Victor planuiesc o luna de miere exotica! Vezi ce destinatie au ales

by   <1 min
0