Tabu
Image default
FASHION Slider

Bijuteriile pentru buze, începutul unui trend făcut să dureze?

După surpriza de acum câteva luni când am văzut acest neo piercing la prezentarea de modă Chanel resort 2022, a venit rândul Angelinei Jolie să-l încerce pe covorul roșu la premiera filmului Eternals. Ca să nu mai vorbim de propunerile tinerilor designeri precum Violette Stehli. Începutul unui trend făcut să dureze?

Provenind din cultura punk, piercing-ul buzelor este, pentru mulți, acum parte din totemurile anilor 2000, alături de choker-urile din plasă. Moda este doar un etern restart, aceasta din urmă și-a oferit în ultimele luni o renaștere neașteptată.

Violette Stehli

Primul care a îmbrățișat tendința a fost Chanel care își punctează siluetele Resort 2022 cu o bijuterie, bineînțeles monogramată. O alegere care ar fi putut părea anecdotică dacă Angelina Jolie în persoană nu ar fi îndrăznit să poarte un astfel de accesoriu pe covorul roşu al filmului ei Eternals din Los Angeles.

Chanel Resort 2022

Actrița americană a apărut accesorizată cu o bijuterie minimală care acoperă atât buza, cât și bărbia. Piesa evocă și atmosfera pe care Denis Villeneuve o crease cu câteva săptămâni mai devreme în filmul său Dune, care a fost prezentat de Nina Berenato. Acest designer texan semnase deja o piesă atipică pentru Beyoncé în videoclipul ei Spirit.

Dacă această bijuterie a fost pe măsură, noua colecție de designeri inspirați își semnează propriile versiuni stilate. În fruntea listei, designerul Alan Crocetti dar și designerul parizian Violette Stehli cu bijuteria ei Oursin. Colecția Guardians a acestuia din urmă, în stil cabinet de curiozități, tocmai a fost prezentată la Festivalul Hyères 2021. Un nou loc de joacă care se pretează tuturor metamorfozelor. Tot ce rămâne este să îndrăznești să o faci zilnic.

ARTICOLE SIMILARE

Tânăr și neliniștit, vestea care va întrista fanii. O vedetă părăsește serialul după 36 de ani

Andreea Damian

Paris Hilton a scos o piesă nouă despre fundul unei Kardashian căci restul subiectelor se epuizaseră

realitatea

Lanțul pentru mască, o nouă tendință care ia amploare în pandemie

Andreea Damian

5 ceaiuri pentru detoxifierea organismului după Sărbători

Andreea Damian

Cum afectează măștile de față comunicarea noastră

Andreea Damian

Netflix lansează un magazin care vinde piesele iconice din serialul „Emily in Paris”

Andreea Damian

Scrie un comentariu