Home > Slider > Reese Witherspoon are o sosie și e chiar dublura ei din filme

Reese Witherspoon are o sosie și e chiar dublura ei din filme

Reese Witherspoon și-a prezentat dublura din filme, în direct, pe contul ei de Instagram. Asemănarea dintre cele două este izbitoare, încât fanii actriței cu greu le-a putut deosebi.

„Blonda de la Drept” a postat un filmuleţ în care le face cunoştinţă fanilor cu cea care i-a fost dublură în nu mai puţin de 5 filme. Marilee Leslie este dublura actriţei și în celebra serie „Big Little Lies” (trad. Marile Minciuni Nevinovate), produsă de HBO.

https://www.instagram.com/p/Bmbnx7hHmFe/?taken-by=reesewitherspoon

Deși lucrează cu ea de mai mulți ani, Reese Witherspoon ne-a prezentat-o abia acum. Marilee îi seamănă leit celebrei actrițe, în vârstă de 42 de ani, motiv pentru care a ales-o să realizeze în locul ei scenele periculoase.

„Guys, vreau să vă prezint o persoană cu care lucrez de mulți ani. Ea e Marilee și e dublura mea. Nu semănăm?”, este mesajul care a însoțit o fotografie cu cele două blonde superbe.

Reese Witherspoon și Marilee Leslie s-au cunoscut în 2003, în timpul filmărilor pentru „Blonda de la Drept 2”. Asemănarea dintre ele a fost atât de evidentă, încât cea din urmă a devenit dublura vedetei americane în filmele „Just Like Heaven” (trad. Ca în rai), din 2005, și „ Water for Elephants” (Apă pentru elefanți), din 2011.

Marilee nu este însă singura sosie a lui Reese Witherspoon. Și fiica acesteia, Ava Phillippe, de 18 ani, este copia fidelă a mamei sale.

 

 

Articole asemanatoare
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon primește sfaturi de make-up de la fiica sa
Cameron Diaz s-a casatorit cu Benji Madden!
This Means War: Concurs sexual cu Reese Witherspoon
REESE Witherspoon, INSARCINATA cu al treilea copil

Comenteaza acest articol

Reese Witherspoon are o sosie și e chiar dublura ei din filme

by Andreea Damian   1 min
0