Tabu
Image default
CULTURESlider

Următorul agent 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare

Actrița Lashana Lynch  ar putea prelua rolul agentului 007 în următorul film din franciza „James Bond”.

Discuțiile că următorul James Bond ar putea fi negru au început în 2015. Iar actorul de culoare Idris Elba are fizicul şi carisma necesare pentru a prelua ştafeta de la Daniel Craig, care îl interpretează pe agentul 007 de peste zece ani.

Surse citate de Daily Mail susțin însă că numele de cod 007 îi va reveni actriței de culoare Lashana Lynch după ce Craig se va „pensiona” undeva în Jamaica, în Bond 25, ce urmează să fie lansat anul viitor. Așadar, nu ne vom aștepta ca actrița britanică de origine jamaicană, în vârstă de 31 de ani, să intre în pielea lui James Bond, ci să preia doar  numărul agentului secret 007, după ce acesta se retrage din agenție.

Dar Daniel Craig nu va dispărea definitiv din film, scrie Daily Mail. Actorul se va întoarce la un moment dat pentru a-l înfrunta pe eroul negativ, jucat de Rami Malek.

Lashana Lynch nu este străină publicului larg. Actrița şi-a făcut debutul în „Fast Girls” din 2011, după care a mai apărut în filmul „Captain Marvel” și în serialul „Still Star Crossed”.  Vestea că ea a primit faimosul cod al lui Bond a fost lăudată pe reţelele de socializare, la câteva săptămâni după ce cântăreaţa Halle Bailey a fost distribuită în rolul Ariel din remake-ul Disney „Mica Sirenă”.

 

ARTICOLE SIMILARE

Șocant! 21 dintre primele 30 cele mai poluate orașe ale lumii se află în aceeași țară

Andreea Damian

Iunie 2019 a fost cea mai călduroasă lună din istorie

Andreea Damian

Breaking News! CHEF Florin Dumitrescu, CHEF Scarlatescu si CHEF Sorin Bontea concediati de Antena 1! IATA MOTIVUL!

Pamela Anderson spune că este pregătită să aibă un copil la 54 de ani

Andreea Damian

East European Comic Con de la Bucureşti, reprogramat pentru 2021

Andreea Damian

Iubim mai mult de Sfantul Valentin?

realitatea

Scrie un comentariu