Home > Agenda > Următorul agent 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare

Următorul agent 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare

agent 007

Actrița Lashana Lynch  ar putea prelua rolul agentului 007 în următorul film din franciza „James Bond”.

Discuțiile că următorul James Bond ar putea fi negru au început în 2015. Iar actorul de culoare Idris Elba are fizicul şi carisma necesare pentru a prelua ştafeta de la Daniel Craig, care îl interpretează pe agentul 007 de peste zece ani.

Surse citate de Daily Mail susțin însă că numele de cod 007 îi va reveni actriței de culoare Lashana Lynch după ce Craig se va „pensiona” undeva în Jamaica, în Bond 25, ce urmează să fie lansat anul viitor. Așadar, nu ne vom aștepta ca actrița britanică de origine jamaicană, în vârstă de 31 de ani, să intre în pielea lui James Bond, ci să preia doar  numărul agentului secret 007, după ce acesta se retrage din agenție.

Dar Daniel Craig nu va dispărea definitiv din film, scrie Daily Mail. Actorul se va întoarce la un moment dat pentru a-l înfrunta pe eroul negativ, jucat de Rami Malek.

Lashana Lynch nu este străină publicului larg. Actrița şi-a făcut debutul în „Fast Girls” din 2011, după care a mai apărut în filmul „Captain Marvel” și în serialul „Still Star Crossed”.  Vestea că ea a primit faimosul cod al lui Bond a fost lăudată pe reţelele de socializare, la câteva săptămâni după ce cântăreaţa Halle Bailey a fost distribuită în rolul Ariel din remake-ul Disney „Mica Sirenă”.

 

Articole asemanatoare
Daniel Craig
Daniel Craig vrea să-și lase copiii pe drumuri. Ce va face cu averea lui de 125 mil. $
James Bond
Lansarea noului film „James Bond”, amânată din cauza coronavirusului
Billie Eilish
Billie Eilish a lansat piesa No Time To Die, tema pentru Bond 25
James Bond
Personajul James Bond va rămâne bărbat, spun producătorii

Comenteaza acest articol

Următorul agent 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare

by Andreea Damian   1 min
0