Home > Lifestyle > BoConcept

Granița designului interior a trecut de mult de la mobilier la micile obiecte de detaliu care creează atmosferă și dau culoare, personalizând încăperea. Rotunjimile sunt doar una dintre temele care pot aduce, prin accesoriile designului interior, căldură în casa voastră.

Corp de iluminat, din sticlă, Pendant Dandelion BoConcept, 2.749 lei

Suport de bijuterii, sculptură copac din metal acoperit cu lac alb, 636 lei

Vază din sticlă albastru-aurie, 168 lei, și vaze gravate albastru, negru, 220 lei

Lampă, Stick BoConcept, 996 lei


0 Response

  1. merisor

    Ei bine…am citit Manual de Stil si din pacate nu am o parere extraordinara despre aceasta. Nu vreau sa fiu nici-decum rea sau ifumurata, insa ma asteptam la mult mai mult. Comentariile sunt intr-adevar bazate pe bun-gust si pricepere in domeniul modei, insa totodata ma asteptam sa existe sfaturi mai pertinente. Foarte multe personae se nasc cu un oarecare simt estetic si cu bun-gust, iar Dna Budeanu nu se adreseaza si acestora. Inteleg ca este un MANUAL de stil insa si noi, cititoarele care suntem stilisti, personal-shoppers sau pur si simplu avem o slabiciune pentru felul in care ne imbracam ar fi trebuit sa avem ocazia de a spune “WOW – cea mai buna investitie de 50 Ron pe care am facut-o vreodata”.
    Si inca ceva…in cazul in care personalul TABU citeste acest comment, poate o va contacta pe Dna Budeanu pentru a-i spune ca un cunoscator cu pretentii de scriitor in domeniul fashion trebuie sa stie obligatoriu ca Manolo Blahnik se scrie FARA LITERA “C”. Asta in conditiile publicarii unei carti, care din punct de vedere al imaginii(copeta, ilustratii, capitole etc) este impresionanta. TOTUL TINE DE CONTINUT!

Comenteaza acest articol

BoConcept

by realitatea   <1 min
0