Tabu
CULTURESlider

Bucharest Flowers | Grădinile din jurul lumii, în Parcul Herăstrău, în weekend

 

Evenimentul „Bucharest Flowers” are loc începând de vineri, 24 mai și până duminică, 26 Mai, în Parcul Herăstrău. Bucureștenii pot admira amenajări de grădini din întreaga lume.

Grădinile sunt îngrijite de ALPAB și au mobilier urban creativ. Grădini specifice unor state europene, Anglia, Franța, Italia, Grecia și Spania, dar și Chinei, Japoniei sau Iranului vor putea fi admirate în acest sfârșit de săptămână.

„Descoperiți grădinile din jurul lumii în perioada 24-26 Mai 2024, în Parcul Herăstrău la Bucharest Flowers!”, anunță Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) într-o postare pe Facebook.

Iubitorii de natură au ocazia să călătorească în jurul lumii fără să părăsească orașul.

„Fiecare colț al parcului va spune o poveste prin culori și miresme, toate puse în valoare de designul urban modern”, explică ALPAB.

Intrarea la eveniment este liberă.

Iar cea de-a doua ediție a „West Side Flower Fest” se organizează în Parcul Drumul Taberei, din Sectorul 6 al Capitale. Evenimentul are loc în perioada 31 mai până în 2 iunie.

Bucureștenii vor putea admira grădini plutitoare pe lac şi aranjamente florale gigant. În parc vor fi peste 100 de expozanți și comercianți, ateliere, spectacole, conferințe și concursuri. In total, vor fi 80 de expozanți și 31 de comercianți pe zona de food & drinks.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Dragoș Bucur și Anamaria Marinca discută problemele de cuplu din “Boogie”

realitatea

Ştefan Bănică, decizie importantă cu privire la concertul extraordinar de Crăciun

Andreea Damian

Interviu Exclusiv! Randi a pierdut o vacanță exotică în Thailanda din cauza CoVid19

Tabu Tabu

Machiajul ochilor caprui

realitatea

Carpisa revine toamna aceasta cu noile genţi Animal Print, Glam Rock şi Day-Time!

Freddie Mercury, secretul pe care l-a păstrat până pe patul de moarte

Andreea Damian

Scrie un comentariu