Tabu
PEOPLESlider

Informații de ultimă oră despre Kate Middleton. Anunțul făcut de Palatul Kensington

La mai bine de două luni de când Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer, purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington a venit cu noi informații despre starea de sănătate a prințesei.

Pe data de 21 mai, în cadrul unui interviu, oficialul a spus care este diagnosticul actual dat de doctori. Se pare că Prințesa de Wales nu se va putea întoarce prea curând la îndatoririle sale regale, așa cum a făcut Regele Charles al III-lea.

Alteța Sa are admiratori în întreaga lume care și-au făcut griji, după ce a anunțat că suferă de boala gravă. După o lungă tăcere a Casei Regale, purtătorul de cuvânt a transmis pentru BBC că „nu se așteaptă ca prințesa să se întoarcă la muncă până când nu va primi aprobarea de la echipa ei medicală”.

Așadar, medicii nu au avut un diagnostic bun pentru Kate Middleton, chiar dacă urmează un tratament de luni bune. Pe de altă parte, soția prințului William va continua să se ocupe de cauzele pentru care luptă. Printre proiectele de suflet la care nu poate renunța, nici bolnavă, se numără și Royal Foundation Center for Early Childhood, organizația pe care a fondat-o în 2021.

„Copilăria timpurie va continua să fie esențială pentru activitatea ei publică”, a adăugat purtătorul de cuvânt, pentru sursa menționată anterior.

În luna martie, Kate Middleton a anunțat, după operația suferită la nivel abdominal, că a fost diagnosticată cu cancer. Nu a dorit să dea foarte multe detalii, spunând:

„William și cu mine am făcut tot posibilul să procesăm și să gestionăm situația în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, făcând referire la cei  3 copii ai lor: George Alexander Louis (10 ani), Charlotte Elizabeth Diana (8 ani) și Louis Arthur Charles (6 ani).

Încă de la vremea respectivă, afirma că va avea nevoie de un timp pentru sine, departe de muncă, chiar dacă își iubește atribuțiile.

„Sperăm că veți înțelege că noi, ca familie, acum avem nevoie de ceva timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să revin când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă. Mă gândesc și la toți cei ale căror vieți au fost afectate de cancer. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a spus Kate Middleton, în discursul său.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Povestea din biblioteca mea: Parinoush Sanie, Cel care ma asteapta

realitatea

Columbia festivă ⎪ Taxiul de Crăciun

Ciocîrlan

Cum recunoști dacă bijuteriile tale sunt reale sau false

Andreea Damian

Filme și seriale de vizionat în martie pe Netflix

Andreea Damian

Descoperirea despre gheața din zona arctică ar putea să explice valul de caniculă din Europa

Andreea Damian

Revoluția sutienelor – nu se mai poartă modelele Push-up, în 2018 este la modă confortul

realitatea

Scrie un comentariu