Tabu
Image default
CULTURE Slider

București Mall ⎪ Vocile de altădată ale iubirii

Între 14 și 24 februarie, la București Mall, istoria romantică prinde viață în interpretarea actorilor de la Teatrul Nottara. 

Luna februarie dă glas Vocilor de altădată ale iubirii. București Mall, în parteneriat cu Teatrul Nottara și Editura Nemira invită publicul să descopere fragmente ale unora dintre cele mai celebre scrisori de dragoste din istorie.

Pe pagina de Facebook a București Mall – Vitan, veți putea urmări zilnic, în perioada 14 – 24 februarie, lecturile acestor epistole inedite, mărturii ale marilor iubiri de altădată, interpretate de actori și actrițe ai Teatrului Nottara precum Sorina Ștefănescu, Ioana Calotă, Răzvan Bănică și Filip Ristovski.

De la Napoleon Bonaparte către Joséphine Bonaparte, de la Marjorie Fossa către Elvis Presley, de la Sarah Bernhardt către Jean Richepin, de la George Bush către Barbara Pierce, de la Simone de Beauvoir către Nelson Algren, de la Ludwig van Beethoven către „Eterna iubită”, de la Zelda Fitzgerald către F. Scott Fitzgerald, de la Franz Kafka către Felice Bauer și până la Frida Kahlo către Diego Rivera, proiectul  Vocile de altădată ale iubirii aduce în atenția publicului contemporan unele dintre cele mai faimoase declarații de dragoste într-o perioadă a anului care celebrează, mai presus de orice, bucuria de a fi împreună. 

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Bănică, trucul prin care dă volum părului

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Covid-19 apare în visele noastre și ne afectează somnul

Andreea Damian

Anticoncepționale luate în adolescență, risc de depresie la vârsta adultă

Andreea Damian

Meghan Markle și-a schimbat radical look-ul. Ce spune noua coafură despre stilul ei de viață

Andreea Damian

Atena: Un cap din marmură al zeului Hermes, descoperit pe o stradă circulată

Ciocîrlan

Scrie un comentariu