Home > Lifestyle > Cabral a dezvaluit pe propriul blog ca a divortat acum trei luni

Cabral a dezvaluit pe propriul blog ca a divortat acum trei luni

Cabral Ibacka, unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune din Romania, si-a socant fanii, miercuri, cu un anunt uluitor.

Cabral a precizat, pe blogul sau, ca a divortat de trei luni, “dar aleg abia acum sa vorbesc despre asta”.

Din fericire, Cabral a lamurit rapid situatia sustinand ca nu este vorba despre un divort de sotia sa, Andreea, ci de vechiul telefon mobil, un iPhone.

Cabral sustine ca a fost un mare fan al produselor Apple inca din 2007 si a apreciat “toate lucrurile noi cu care au venit cei de la Apple”, dar vedeta de televiziune s-a indragostit de curand de un produs al celor de la Samsung.

Vedeta a anuntat ca a luat decizia sa vorbeasca despre “divortul meu de iPhone”, dupa ce s-a saturat ca timp de trei luni sa primeasca numeroase intrebari despre telefonul sau mobil fara ca lumea sa stie ca el a trecut pe Samsung.

Cabral a decis sa lamureasca problema divortului intr-un mod liric, postand urmatorul mesaj: “Mi-aduc si-acum aminte, ne-am cunoscut in 2007. Intalnirea noastra a fost una frumoasa, de cand i-am atins trupul ne-am inteles bine. A venit 2008 si nu s-a schimbat nimic, apoi in 2009 si 2010 totul a fost bine, a venit 2011 si schimbarile nu ne-au afectat. 2012 a sosit si simteam nevoia de mai mult… dar am ramas. Apoi a venit 2013 si cand am vazut ca noutatea intarzie sa apara… ne-am dat seama ca trebuie sa ne despartim. Si despartirea a avut loc de ceva timp, sunt deja vreo trei luni de cand am pus punct, dar aleg sa vorbesc acum despre asta pentru ca simt ca este momentul”.

De asemenea, Cabral anunta ca divortul sau de iPhone s-a produs “spre disperarea Andreei, care este in continuare aifonista”.

Articole asemanatoare
“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!
Bobonete si Cabral pleaca in Africa de Sud!
Cabral vorbeşte despre CONCEDIERILE DIN PRO: “La evaluare am ieșit…”
Ultima seara a lui BARTOS la Pro TV! Cine il va inlocui!

Comenteaza acest articol

Cabral a dezvaluit pe propriul blog ca a divortat acum trei luni

by   1 min
0