Tabu
Image default
CULTURE Slider

Când are loc UNTOLD 2021. Organizatorii au anunțat datele

Organizatorii Untold au anunţat că ediţia de anul viitor a festivalului va avea loc în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca.

Printr-un comunicat de presă, organizatorii festivalului Untold au anunţat că au început pregătirile pentru ediţia din 2021.

„Anul 2021 vine cu încredere şi optimism de la organizatorii festivalului Untold, care au început pregătirile pentru ediţia cu numărul şase a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, Untold. În 2021, al şaselea capitol din povestea Untold se va scrie în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca. Ediţia de anul viitor vine cu o nouă poveste magică Untold care se va desfăşura, timp de patru zile şi patru nopţi, alături de cei mai mari artişti din întreaga lume, dar şi alături de cel mai minunat public pe care un festival şi-l poate dori”.

Ei au transmis că ediţia de anul viitor va depăşi toate aşteptările şi va fi organizată în cele mai sigure condiţii, ei precizând că încrederea lor vine şi din veştile bune privind existenţa unui vaccin la începutul anului viitor şi din atenţia tot mai mare acordată de specialişti dezvoltării testelor rapide ce vor permite testarea în masă.

„Un alt motiv este şi sprijinul pe care Guvernul României îl acordă organizatorilor de evenimente prin stabilirea unei scheme de ajutor de stat, menită să restarteze industria culturală şi de evenimente în anul 2021. În plus, reprezentanţii Untold, alături de alţi organizatori de evenimente din România, s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanţii Guvernului într-un grup de lucru, menit să identifice toate măsurile ce trebuie pregătite, astfel încât evenimentele să poată fi reluate în 2021 în cele mai sigure condiţii. De altfel, industria de evenimente din întreaga lume se pregăteşte pentru o vară plină de activitate, în care publicul se va întâlni din nou cu artiştii preferaţi”, se mai arată în comunicat.

Organizatorii festivalului îi îndeamnă pe fanii şi nu numai să se înregistreze cu un mesaj optimist, cu un moment pe care aşteaptă să îl trăiască în 2021, iar apoi să îl partajeze pe reţelele de socializare cu haştagul #lookingforward.

Peste 95% dintre posesorii de abonamente şi bilete pentru ediţia din 2020 şi-au transformat biletele şi abonamentele în varianta anytime Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele trei ediţii Untold.

Organizatorii evenimentului muzical au transmis că cei care nu au achiziţionat încă bilete pentru Untold 2021 sunt aşteptaţi să se înregistreze începând de joi pe untold.com pentru a afla primii ultimele noutăţi despre ediţia cu numărul VI, inclusiv momentul când va fi pusă în vânzare o nouă serie de bilete şi abonamente.

ARTICOLE SIMILARE

Netflix va cheltui mai mult de 17 miliarde de dolari pentru conținut – în 2020

realitatea

Mick Jagger a revenit pe scenă după operația la inimă

Andreea Damian

Soția lui Adam Levine și-a recăpătat silueta după două săptămâni de la naștere

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 26 iunie!

realitatea

Femeile si barbatii pot fi doar prieteni?

realitatea

Ce se poate întâmpla dacă folosești prea des uleiuri esențiale

Andreea Damian

Scrie un comentariu