Tabu
CULTURE

Electric Castle Special 2021. Lista artiștilor confirmați la festival

250 de artiști din 23 de țări, pe de 3 continente vin la Electric Castle Special, anunță organizatorii într-un comunicat oficial. Festivalul se va desfășura între 6 și 15 august în mai multe locații, în Bonțida și în centrul orașului Cluj-Napoca.

Ediția specială Electric Castle din august pune în prim-plan diversitatea și experimentul, provocându-i pe participanți să descopere noi artiști, noi stiluri muzicale și noi perspective asupra realității cotidiene, în vremuri în care mobilitatea și planificarea au devenit provocări.

„Ne-am dorit ca pentru această ediție specială de Electric Castle să reușim să aducem publicului muzică diversă, de foarte bună calitate și artiști de renume mondial. Spunem cu entuziasm că avem un line-up eclectic, care poate aduce bucurie unei varietăți de gusturi muzicale. Anul acesta, ne-am dorit să oferim vizibilitate unor grupuri muzicale din Europa de Est, așa că veți regăsi în program trupe din țările învecinate, cu un stil unic și cu o abordare inedită, care se bucură de mare apreciere internațională”.

Edmond Lenarth, director muzical al Electric Castle.

Pe lista recentelor confirmări se regăsesc Norzeatic, HOSH, Matador și IMPEX. Organizatorii au dezvăluit și programul complet, pe scene, zile și ore.

Lineup-ul complet Electric Castle Special 2021

Programul pe scene, zile și ore al Electric Castle Special 2021

Electric Castle Special se va desfășura pe parcursul a 10 zile, în perioada 6 – 15 august, în cadrul evenimentului urmând să aibă loc peste 400 de show-uri live. Festivalul va acapara Bonțida și centrul orașului Cluj-Napoca, 30 de locații fiind rezervate pentru desfășurarea acestei ediții speciale.

Toate evenimentele din cadrul EC Special vor avea loc respectând normele pe care autoritățile le vor impune pentru perioada de derulare. Biletele sunt disponibile online.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

MTV anunță nominalizările la premiile Video Music Awards 2021

Andreea Damian

Noi confirmari pentru Kings On Ice Olympic Gala

Bucurestiul in weekend, 03-05 februarie

realitatea

Tinerețe fără tinerețe

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu