Home > Fashion > Cătălin Botezatu, contract uriaș cu statul pentru măști și combinezoane, în plină pandemie

Cătălin Botezatu, contract uriaș cu statul pentru măști și combinezoane, în plină pandemie

Cătălin Botezatu

În această perioadă în care spitalele din România duc lipsă de echipament de protecție împotriva noului coronavirus, Cătălin Botezatu a prins un contract fabulos cu statul.

Firma Viggo Fashion Internațional, pe care designerul român o administrează împreună cu Ionuț Marin Marius, a câștigat o licitație de 18 milioane de euro (88 de milioane de lei). Astfel, firma se obligă să livreze 500.000 combinezoane de protecție în 45 de zile calendaristice de la semnarea contractului și 1.750.000 de viziere de protecție, etapizat, în 45 de zile calendaristice.

Prețul unui combinezon cu cagulă și protecție pentru încălțăminte este de 93 de lei, iar prețul unei viziere de protecție este de 19 lei. Drept urmare, Viggo Fashion International urmează să încaseze sume impresionate de la statul român, valoarea celor 500.000 de combinezoane ridicându-se 54.145.000 lei, iar cea a vizierelor de protecție, la 33.320.000 lei. În concluzie, firma lui Botezatu va primi în jur de 81 de milioane de lei.

În timp ce sute de firme au pus lacătul pe uşă și au trimis oamenii acasă, iată că designerul Cătălin Botezatu a pus mâna pe două contracte grase cu statul. Așadar lui epidemia de coronavirus îi „prieşte”.

Articole asemanatoare
anamaria prodan
Anamaria Prodan apariție sexy la o prezentare de modă la Paris
Denisa Potecaru de la Bravo ai Stil: Ne selectăm clientele!
Romania Fashion Festival a transformat Oradea in Capitala Modei pentru o zi
Catalin Botezatu: “Securistul care ne insotea nu ne dadea voie…”

Comenteaza acest articol

Cătălin Botezatu, contract uriaș cu statul pentru măști și combinezoane, în plină pandemie

by Andreea Damian   1 min
0