Tabu
Image default
FASHION PEOPLE Slider

Cătălin Botezatu, contract uriaș cu statul pentru măști și combinezoane, în plină pandemie

În această perioadă în care spitalele din România duc lipsă de echipament de protecție împotriva noului coronavirus, Cătălin Botezatu a prins un contract fabulos cu statul.

Firma Viggo Fashion Internațional, pe care designerul român o administrează împreună cu Ionuț Marin Marius, a câștigat o licitație de 18 milioane de euro (88 de milioane de lei). Astfel, firma se obligă să livreze 500.000 combinezoane de protecție în 45 de zile calendaristice de la semnarea contractului și 1.750.000 de viziere de protecție, etapizat, în 45 de zile calendaristice.

Prețul unui combinezon cu cagulă și protecție pentru încălțăminte este de 93 de lei, iar prețul unei viziere de protecție este de 19 lei. Drept urmare, Viggo Fashion International urmează să încaseze sume impresionate de la statul român, valoarea celor 500.000 de combinezoane ridicându-se 54.145.000 lei, iar cea a vizierelor de protecție, la 33.320.000 lei. În concluzie, firma lui Botezatu va primi în jur de 81 de milioane de lei.

În timp ce sute de firme au pus lacătul pe uşă și au trimis oamenii acasă, iată că designerul Cătălin Botezatu a pus mâna pe două contracte grase cu statul. Așadar lui epidemia de coronavirus îi „prieşte”.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion, apel disperat către Drake: „Te rog. Nu face asta”

Andreea Damian

Ayn Rand l-a pârât pe Capra serviciilor secrete pentru comunismul inexistent dintr-un film de Crăciun

Dora Constantinovici

Colin Firth despre rolul din “The King’s Speech”

realitatea

Louis Vuitton a lansat colectia de sandale Giraffe Stilettos

realitatea

R. Kelly a lăsat-o însărcinată pe Aaliyah și s-a culcat cu mama ei, susține o victimă de-a cântărețului

Andreea Damian

Hillary Clinton spune că Facebook „trebuie să plătească” pentru reclamele false

realitatea

Scrie un comentariu