Tabu
Image default
FASHIONSlider

Cătălin Botezatu, despre greșelile pe care le fac miresele la nunta lor

Cătălin Botezatu a discutat sincer despre erorile pe care le fac femeile la nuntă. Prima greșeală este strict legată de alegerea rochiei de mireasă, care de cele mai multe ori este complet nepotrivită în raport cu statura.

De asemenea, ținuta trebuie achiziționată și în funcție de măsurile pe care le are fiecare femeie în parte. Timpul petrecut la nuntă e foarte important de luat în calcul.

„La o nuntă, prima greșeală pe care o fac femeile este să își facă o rochie asemănătoare cu a unei vedete.

Își fac rochii pe care le văd pozate pe manechine de 1.80 m care sunt urcate și pe un piedestal și care dau așa, o chestie statuară, ele neavând măsurile necesare pentru o astfel de rochie.

Atunci de multe ori domnișoarele care sunt mai mici de înâlțime, mai grăsuțe, nu e nimic rău în asta, Doamne ferește, dar dacă au o rochie cu crinolină vor arăta ca o butelie cu husă.

Plus că nu își dau seama că o crinolină din aceea mare, e frumoasă, e adevărat, dar pe o femeie înaltă. Și în momentul când stai 12 ore, 20 de ore la o nuntă, cu crinolina aia, când te așezi jos se vede așa…”, a spus Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

Cătălin Botezatu consideră că mireasa trebuie să poarte întotdeauna o rochie albă, alb imaculat sau ecru, nicidecum altă nuanță.

ARTICOLE SIMILARE

Ce spune Oana Moșneagu despre prietenia dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Andreea Damian

Agenda de concerte în 2021

Andreea Damian

Prinţul William a vorbit pentru prima oară cu prinţul Harry, după interviul-şoc de la Oprah

Andreea Damian

Ghid de cumpărare: Veste de blană pentru femei (P)

Andreea Damian

Documentar despre viața lui Valentino

realitatea

Lumea unui designer

realitatea

Scrie un comentariu