Tabu
PEOPLE

Cătălina Popnor cerută de nevastă de Bogdan Jianu

August pare să fie o lună plină de iubire, căci iată că un nou cuplu de la noi este gata să se căsătorească. Este vorba de Cătălina Ponor, multiplă campioană la gimnastică, care a anunţat că se va căsători cu regizorul și cascadorul Bogdan Jianu, care i-a oferit inelul de logodnă.

Gimnasta a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu inelul de logodnă și următorul text scris în engleză. „Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris Cătălina Ponor într-un mesaj publicat pe instagram. Cei doi formează un cuplu de ceva timp, însă abia de câteva luni au recunoscut că sunt împreună, după ce amândoi au avut relații destul de lungi. Cătălina Ponor (32 de ani) şi Bogdan Jianu (50) sunt într-o relaţie

inel catalina ponor oferit de nogdan joanu
inel catalina ponor oferit de nogdan joanu

din 2018 şi au vorbit pentru prima dată despre ea la începutul acestui an, când viitorul soţ al campioanei a afirmat că se cunosc din 2006. „Cătălina şi Bogdan au o relaţie frumoasă, au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el a fost cel care i-a predat primele lecţii de echitaţie.

ARTICOLE SIMILARE

Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului

realitatea

Inna și Alina Eremia, sexy pentru Saga Festival

Tabu Tabu

A murit Alexandru Arșinel. Marele actor avea 83 de ani

Andreea Damian

Lil Nas X a recreat momentul Lady Gaga la Gala MET. Intrare epică pe covorul roșu

Andreea Damian

Angelina Jolie a găsit soluția pentru pacea mondială

Andreea Damian

Măruță n-are noroc la fini! Ce spune despre divorțul lui Pepe

Tabu Tabu

Scrie un comentariu