Tabu
PEOPLESlider

Câți bani a câștigat Dani Mocanu din TikTok. Averea a fost strânsă din donațiile românilor

Dani Mocanu a dezvăluit ce sumă a câștigat până acum din TikTok. Manelistul a recunoscut că este vorba de foarte mulți bani.

„TikTok mi-a adus foarte mulți bani, nu vă mint. Sunt foarte sincer și transparent, așa că vă spun: de când sunt pe platforma TikTok, am făcut aproximativ 250.000 de dolari. Vorbesc foarte serios”, a spus Dani Mocanu pe TikTok.

Pe TikTok, se poate câștiga bani prin donații. Dani Mocanu face live-uri, seară de seară, având foarte mulți urmăritori, iar o parte din ei îi donează bani sub formă de puncte cadou. Aceste „cadouri” se transformă în bani. După ce ați atins 1.000 de urmăritori, TikTok vă va permite să acceptați cadouri de la „fani” în timpul videoclipurilor live.

Cadouri virtuale sunt, de fapt, niște „iconițe”. Fiecare dintre aceste cadouri reprezintă o sumă diferită. După ce ați colectat cadourile, puteți schimba „icoanele” virtuale. Apoi, puteți utiliza „diamantele” pentru a colecta bani reali folosind PayPal sau o altă metodă de plată sigură.

Cu toate acestea, manelistul a zis că și-ar dori să dispară această platformă, potrivit dcnews.ro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Mateia, colaborare cu Will Smith

Andreea Damian

Halle Berry arată incredibil la 51 de ani. Actrița a devenit blogger de fitness. FOTO

Andreea Damian

Cum să reaplici protecția solară fără să-ți strici machiajul

Andreea Damian

Povestea tulburătoare a unei actriţe franceze cu origini româneşti. Ce a decis să facă după ce și-a revăzut familia biologică

Andreea Damian

Coldplay va concerta pentru prima oară în România, în cadrul unui turneu european. Când e programat evenimentul

Andreea Damian

Iubita lui Ronaldo, apariție surprinzătoare la Mondiale

Andreea Damian

Scrie un comentariu