Tabu
Image default
PEOPLESlider

Dinu Maxer, prima reacție după ce a anunțat divorțul de soția lui, Deea

Dinu Maxer a avut prima reacție despre divorțul de soția lui, Deea, pe contul lui personal de Instagram. Dinu Maxer a mărturisit că vrea să lămurească care au fost motivele rupturii. 

Dinu Maxer și soția lui, Deea Maxer, au divorțat la notar, după 18 ani de iubire iar din cauză că au fost mai multe păreri cu privire la separarea lor, acesta a ales să spună adevărul și să lămurească situația.

Deea și Dinu Maxer vor împărți custodia copiilor

Artitul susține că el a fost cel care a sperat până în ultimul moment că se vor împăca, însă în ultimele șapte luni nu s-au mai înțeles deloc, astfel că au decis să divorțeze.

„Dragii mei, având în vedere că sunt prea multe păreri pe internet și că decât să ne puneți voi eticheta în ceea ce privește motivul despărții, preferăm să facem noi ca să vă spunem adevărul.”, a declarat Dinu Maxer pe rețelele de socializare.

În cadrul emisiunii TV, Dinu Maxer și Deea au decis să se mute în apartamente diferite, însă în același bloc. Dinu Maxer a mărturisit că nu mai locuiesc împreună de patru luni, iar fiul lor, Andreas, a decis să rămână la tată, iar cea mică locuiește cu mama ei. Cei doi au tutelă comună și au rămas prieteni de dragul copiilor.

„Noi vom rămâne împreună tot timpul pentru că avem acești copii, ne despart doar câteva apartamente. Avem tutelă comună.”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Blugii evazați | Iată cum să adopți acest denim care se potrivește tuturor tipurilor de corp

Andreea Damian

Unele animale nu se pot adapta suficient de rapid la schimbările climatice

Andreea Damian

De ce ne este atât de greu să nu ne atingem faţa?

Andreea Damian

Cristina Bălan, incident neplăcut cu Poliția Locală, în parc. Totul s-a întâmplat în fața copiilor ei cu sindrom Down

Andreea Damian

O postare video a președintelui SUA Donald Trump a fost eliminată din cauza drepturilor de autor

realitatea

Trucurile care o ajută pe Jennifer Lopez să arate fabulos la 53 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu