Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Îngrijirea tenului | Greșeala pe care nu ar trebui să o faci atunci când stai la plajă

Uitați să protejați pielea subțire din jurul conturului ochilor? Iată de ce ar trebui să începi să o faci cât mai curând posibil!

Pentru a profita din plin de razele soarelui și pentru a obține un bronz perfect, fără a suferi daune dermatologice, pielea trebuie protejată. Mai ales atunci când este subțire și sensibilă, cum este cea din jurul conturului ochilor (o zonă deosebit de delicată a feței).

Greșeala de frumusețe pe care o fac multe femei? Neglijează această zonă atunci când se expun la soare. Mai ales că această zonă este, de asemenea, slăbită de obiceiurile proaste, cum ar fi frecarea (clasică) a ochilor. Aceștia sunt toți factorii care vă pot altera echilibrul, vă pot deteriora pielii și apar ridurile. Deci, cum puteți obține un bronz ideal, păstrând în același timp sănătatea și frumusețea acestei zone?

Poartă ochelari de soare supradimensionați

O primă modalitate de a proteja zona ochilor de razele UV este de a purta o pereche de ochelari de soare, cu lentile suficient de mari pentru a acoperi întreaga zonă din jurul ochilor. Nu numai când sunteți la plajă sau lângă piscină, ci și prin oraș, la plimbare pe jos sau cu bicicleta (și chiar și atunci când savurezi cu bucurie o cafea cu prietenii sau familia). Pe scurt, cel mai bine este să-i porți de fiecare dată când stai la soare.

Aplică protecție solară

Ca și în restul corpului, un strat delicat de protecție solară ar trebui, de asemenea, aplicat în jurul conturului ochilor . Evident, optați pentru un produs special conceput pentru față (cu un factor SPF ridicat), pe care îl veți aplica cu cel puțin 20 până la 30 de minute înainte de expunerea la soare (și să-l reaplicați la fiecare 2 ore ). Acesta este un obicei de inclus în rutina de frumusețe de vară (și de întreținut pe tot parcursul anului)!

ARTICOLE SIMILARE

Teo Trandafir, meniu atipic de Crăciun

Andreea Damian

Nutriționiștii spun că pizza e mai sănătoasă decât cerealele pe care le consumi la micul dejun

Andreea Damian

Recunoaște celebritățile din aceste fotografii vechi!

Andreea Damian

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani. Artista suferea de Covid-19

Andreea Damian

„Sânge de dragon” – noua armă împotriva îmbătrânirii

Cine e pictorița româncă cu 3 cetățenii care expune zilele acestea în SUA și Italia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu