Tabu
Image default
PEOPLESlider

Motivul pentru care Oana Cuzino pleacă de la Pro TV după 18 ani

Oana Cuzino, prezentatoarea celebrei emisiuni medicale Ce se întâmplă, doctore, pleacă de la Pro TV. De asemenea, emisiunea a fost scoasă din grilă, după 18 ani.

Într-o postare pe Facebook, Oana a explicat de ce a decis să facă acest pas şi cu ce se va ocupa în continuare. Aceasta a anunțat că se va dedica 100% unui proiect online.

„Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediului căreia v-am fost alaturi, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani! Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PRO TV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele. Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online. (…)

Entuziasmul cu care este urmărit și strânsa interacțiune pe care o am cu milioane de oameni, în orice moment al zilei, a schimbat paradigma de comunicare, permițând să fim mai aproape de ei, depășind comunicarea convențională și constrângerile impuse prin intermediul unei televiziuni. Aveți grijă de sănătate! Vă aștept alături de echipa de Experți DOC în fiecare zi și la orice oră, pe DOC.ro… nu numai dimineața!”, a scris Oana Cuzino pe pagina sa Facebook.

CSID, scoasă din grila de programe

Postul TV a anunţat că emisiunea prezentată timp de 18 ani de Oana Cuzino va dispărea din grila de programe începând din această toamnă.

„Emisiunea ”Ce se întâmplă, doctore?”, difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă. De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos. Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale”, transmit cei din Pro TV.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a ratat Alexandra Ungureanu de două ori să ajungă mireasă

Tabu Tabu

5 creaturi care au propriile lor animale de companie

realitatea

Chanel x Camille Charrière, un fashion video devenit viral pe Instagram

Ciocîrlan

Bărbații singuri miros urât. Indiciul de care femeile țin cont atunci când scot armele de seducție

Andreea Damian

Justin Bieber este primul artist cu 50 de milioane de abonați pe YouTube

Andreea Damian

Efectul Greta Thunberg a dus la dublarea numărului de cărţi vândute despre mediu pentru copii

Andreea Damian

Scrie un comentariu