Tabu
Image default
What's hot

Caz de crima închis dupa 33 de ani

‭ioana ginghina si ruxandra

Manhattan 25 mai 1979. Un copil de 6 ani a fost lăsat pentru prima oară să meargă singur la şcoală. Erau numai 100 de metri până la staţia care avea să-l ducă la autobuzul şcolii. Pe drum întâlneşte un adolescent de 17 ani. Acesta îl ademeneşte cu un suc şi îl duce într-o băcănie. Aici, fără niciun motiv, băiatul este omorât. Adolescentul îl sugruma şi îl pune într-un sac de plastic. Sacul îl băga într-o cutie şi îşi continua viaţa fără a spune nimic despre asta.

Au trecut 33 de ani de atunci. 33 de ani în care investigatile nu s-au oprit. Autoritatiile l-au căutat în toate locurile posibile pe Etan Patz, băieţelul care a dispărut fără nicio urmă. Deşi afişele cu Etan împânzeau SoHo-ul, iar posturile de televiziune emiteau non-stop date despre băieţel  el nu mai apărea. Mai mult, chipul acestuia era imprimat pe cutiile de lapte, pentru că toată lumea să afle despre dispariţia sa şi cei care-l văzuseră înainte de dispariţie acordau interviuri pe bandă rulantă. Toată America se mobiliza pentru găsirea micuţului. Cazul a ajuns până la preşedintele în funcţiune Ronald Reagan cel care a declarat 25 mai drept “ Ziua Naţională pentru Persoanele Dispărute”.

În 2001, cazul său era, oficial, închis, FBI-ul anunţând că nu se mai poate face nimic, iar Etan Patz era declarat mort. Părinţii băiatului nu şi-au schimbat locuinţa de atunci, au sperat până în ultima clipă că băiatul lor va fi găsit în viaţă.

În 2010 cazul a fost redeschis atunci când un vecin al familiei a declarant că a văzut ceva suspect la subsolul unei case demolate. Poliţia a găsit nişte probe suspecte: urme de sânge şi haine de mici dimensiuni.

Pe 24 mai 2012, cu o zi înainte de împlinirea a 33 de ani de la dispariţia lui Etan, Poliţia Metropolitană din New York a anunţat că l-a arestat pe presupusul asasin : Pedro Hernandez. Deocamdată nu se cunosc motivele crimei, mai ales că Hernandez era vecin cu familia Patz, el mutându-se imediat după dispariţie din zonă.

ARTICOLE SIMILARE

Mihai Traistariu i-a spus in fata lui Teo: “Asta e o intrebare tampita!”

MALVINA CERVENSCHI: Cat costa frumusetea ei!

TOPMODEL desfigurata de iubitul milionar! FOTO de groaza!

Ţelina te ajută să slăbeşti sănătos

De Valentine’s Day, Amadeus lanseaza piesa “E ziua noastra”

FOTO: Printul George la 1 an!

realitatea

Scrie un comentariu