Tabu
Slider

Ce a ajuns să facă Alex Florea, fost concurent la Eurovision

alexx florea

În urmă cu câțiva ani, în 2017, tânărul Alex Florea și Ilinca Băcilă au participat amândoi la Eurovision cu piesa “Yodel It”. Nu au câștigat concursul însă au rămas în atenția presei. Din păcate, solistul nu a mai făcut mare lucru dar și-a schimbat traiectoria, încercând o nouă carieră.
Solistul a mai încercat să facă muzică și a mai lansat câte ceva, iar de curând a publicat pe rețelele de socializare că va urmă un nou proiect frumos.

alex florae in piesa Noi am aflat că Alex Florea, care a participat și la câteva concursuri de talente, a dat între timp la facultatea de teatru și a terminat, având și masterul luat acum 3 ani. Iar în paralel cu concertele avute solistul a mai jucat și în câteva piese de teatru. “Însă nu sunt angajat la niciun teatru. Dar am avut câteva spectacole. Ultimul jucat a fost în “Cocoșatul de la Notre Dame” cu care am luat câteva premii”, ne-a mărturisit mândru solistul. Și pentru că nu îi place să se laude nu ne-a povestit că a avut chiar rolul principal, cel al cocoșatului și chiar a impresionat spectatorii cu jocul său, fiind un tânăr extrem de talentat.

ARTICOLE SIMILARE

CM de Fotbal 2018 din Rusia: meciurile și protestele ultimelor zile

Dora Constantinovici

Cauti machiajul care sa iti evidentieze frumusetea?

realitatea

Risipă planificată: timpul de viață al mașinilor de spălat a fost redus de la 10 la 7 ani în ultimii ani

realitatea

„The Dolly Parton Challenge” este provocarea care a înnebunit vedetele în ultimul timp

Andreea Damian

Cum să adopți ruginiul, cea mai modernă culoare pentru începutul anului școlar

Andreea Damian

Știința din spatele unor cadouri bune și speciale pe care să le oferi de Crăciun

realitatea

Scrie un comentariu