Tabu
BEAUTYSlider

Rutina de frumusețe a lui Reese Witherspoon: 13 minute pentru o piele frumoasă după 40 de ani

Ten strălucitor, piele fără cusur, păr strălucitor. Reese Witherspoon își menține glamourul hollywoodian de pe ecran și pe covorul roșu. Pentru a realiza acest lucru, actrița în vârstă de 45 de ani urmează o rutină riguroasă de frumusețe dezvăluită într-un interviu pentru revista americană Harper’s Bazaar.

Actrița s-a confesat în special în problemele sale recente ale pielii: piele uscată și hiperpigmentarea. „Textura pielii mele s-a schimbat, este puțin mai uscată. Cu siguranță m-am luptat cu petele întunecate încă din timpul sarcinii”, dezvăluie Reese. „Caut produse cu adevărat eficiente pentru a le trata. Mai ales vara: devin mai închise pentru că apar odată cu căldura.”

Curăță, hidratează, protejează

În viața de zi cu zi, Reese Witherspoon nu-și încalcă niciodată cele trei reguli de aur: îndepărtează machiajul, hidratează pielea și o protejează de soare. „Nu mi-am dat seama cât de strict este. Am un întreg proces. Într-o zi, mi-am spus: „Oh, au fost 13 minute bune”, spune ea. Totuși, acest ritual de îngrijire a pielii se dovedește a fi destul de simplu și minimalist: „Am grijă să mă curăț și să mă spăl pe față de două ori pe zi, mai ales în zilele în care port machiaj intens, să hidratez tenul și să aplic toate serurile necesare, pentru că acestea chiar fac o mare diferență.”

Mici gesturi cotidiene care sunt inofensive dar care se dovedesc a fi de o importanță crucială pe măsură ce îmbătrânești, potrivit actriței: „Se acumulează într-adevăr: ce-ți faci pe piele la 18 ani se vede pe față la 40 de ani”. Obiceiuri bune pe care vrea să le transmită fiicei ei, Ava, de 22 de ani, care are deja experiență în cosmetică. „Ava iubește atât de mult frumusețea. Întotdeauna i-a plăcut, chiar și când era o fetiță. Ea se uită la videoclipuri de pe YouTube și știe să se machieze atât de bine. Așa că este foarte distractiv să o privești făcând asta. Ea mă învață o mulțime de lucruri. Are un alt tip de piele decât al meu, așa că îi plac produsele complet diferite.”

Un stil de viață sănătos

Aflată în lumina reflectoarelor, Reese Witherspoon are întotdeauna grijă să-și „hidrateze” bine pielea și să se asigure că este cu adevărat netedă ca textură, deoarece „este foarte important pentru baza de sub machiaj”. Dintre toate personajele iconice pe care le-a interpretat de-a lungul anilor, actrița spune că se simte deosebit de apropiată, când vine vorba de frumusețe „curată”, de Madeline Mackenzie, personajul ei din Big Little Lies, pentru că „investește foarte mult în îngrijirea pielii și este de asemenea, foarte pasionată de mediu.”

În restul timpului, actrița mizează pe un stil de viață sănătos și echilibrat. „Cred că totul merge împreună, știi. Dormi suficient, mănânci bine”, spune ea. Cu câteva excepții: „O zi pe săptămână, am ziua mea de cheat meal, în care mănânc câte prăjituri și pizza vreau, dar încerc să mențin un stil de viață destul de sănătos în restul timpului. Mișcarea ajută foarte mult și beau multă apă. Încerc să nu beau prea multă cafea”.

ARTICOLE SIMILARE

Neversea 2023: Când va avea loc festivalul, cât costă biletele

Andreea Damian

Când are loc UNTOLD 2021. Organizatorii au anunțat datele

Andreea Damian

Câți bani trebuie să plătească lunar Ștefan Bănică jr. pentru pensia alimentară a fiicei sale, Violeta

Andreea Damian

DIALOG TABU cu Constantin Dogioiu, actor al Teatrului Bulandra

Ciocîrlan

Regina Letizia dă startul unei noi tendințe în materie de păr

Andreea Damian

Shakira, în centrul unui scandal uriaș din cauza unui lănțișor

Andreea Damian

Scrie un comentariu