Tabu
Image default
CULTURE Slider

Celebritati nascute pe 13 Iulie!

Harrison Ford

Nascut pe 13 iulie 1942, in Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii.

Ford este un actor si producator american celebru pentru rolul Han Solo din  seria de filme Star Wars si pentru rolurile din Evadatul si Indiana Jones. Harrison Ford a fost desemnat de Empire drept cel mai bun actor din Topul starurilor cinematografice din toate timpurile in anul 1999. Acesta a jucat intr-o serie de filme care s-au bucurat de un real succes, motiv pentru care Haarrison Ford de bucura de pozitia actorului care a aparut in cele mai bine platite filme de la Holywood. Desi a plecat spre Los Angeles fara gandul ca va deveni un mare actor, intentia lui fiind sa obtina un post la o productie radio, acesta a semnat un contract cu Columbia Pictures in 1964. Ultima sa aparitie este in filmul de succes Star Wars: The Force Awakens, in 20015. Este in prezent casatorit cu actrita Calista Flockhart, cunoscuta pentru rolurile din seria Ally McBeal. 

Patrick Stewart attends the 26th Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala at Parker Palm Springs on January 3, 2015 in Palm Springs, California. Photo by Lionel Hahn/AbacaUsa.comPatrick Stewart

Nascut pe 13 iulie 1940, in Mirfield, Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

Patrick Stewart este un actor englez si rector universitar. Acesta a devenit cunoscut datorita interpretarii Capitanului Jean-Luc Picard din Star Trek, fiind numit in Los Angeles „necunoscutul actor britanic shakespearian”. Intrebat care dintre seriile Star Treck ii este mai draga, acesta a ales fara sa stea pe ganduri seria The Next Generation, pentru importanta mesajului social transmis catre public. Un alt rol important a fost cel al Profesorului Charles Xavier din seria X-Men, rol acceptat in mare parte pentru admiratia pe care acesta o avea pentru producatorul Bryan Singer. In 1993, TV Guide l-a desemnat pe Stewart ca fiind cel mai bun actor dramatic de televiziune. Mai mult decat atat, in 2010 aceasta a fost decorat de catre Regina Elisabeta pentru dramele sale. 

.

ARTICOLE SIMILARE

Brigitte Pastramă s-ar putea să fie din nou însărcinată! Cine a dat-o de gol

Tabu Tabu

Cantece clasice universale de Craciun care inveselesc atmosfera

realitatea

Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil

Andreea Damian

Avicii, artistul care a ridicat un stadion în picioare la Untold 2015

Andreea Damian

Mestesuguri – fotografii de Sorin Onisor

realitatea

MET GALA 2021 | Cele mai bune momente de modă

Andreea Damian

Scrie un comentariu