Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Cum l-a ironizat Arnold Schwarzenegger pe Donald Trump

Arnold Schwarzenegger susține că Donald Trump este „îndrăgostit de el” și că ar vrea „să fie ca el”. Actorul și fostul guvernator de California și-a ironizat președintele marți, în timpul unui interviu pentru revista Men’s Health.

Starul din „Terminator” crede că Trump nu va face pace cu el deoarece „este îndrăgostit de el”. „Nu cred că îi este teamă de mine. Dar îmi amintesc din vremurile vechi, când mergeam la meciuri de wresling, felul în care îi admira pe cei preocupați de aspectul lor fizic și cum se agita în jurul ringului”, a afirmat Schwarzenegger. „Este îndrăgostit de mine. Ăsta e adevărul”, a adăugat el.

Arnold Schwarzenegger și Donald Trump sunt rivali de aproximativ patru ani. Actorul a renunțat să mai fie gazda emisiunii „The New Celebrity Apprentice”, din cauza asocierii cu Trump. La momentul respectiv, Donald Trump a postat un mesaj pe Twitter despre actor, învinovățindu-l pentru eșecul reality show-ului. „Arnold Schwarzenegger nu a părăsit voluntar emisiunea. A fost concediat din cauza ratingului patetic, nu din vina mea. Este un sfârșit trist pentru o emisiune bună”, a scris Trump atunci.

Răspunsul lui Donald Trump a venit după ce Schwarzenegger l-a blamat pentru numărul redus de telespectatori înregistrat de emisiunea a cărei gazdă era.

„Am iubit fiecare clipă în care am lucrat cu NBC și Mark Burnett. Toți, de la celebrități până la echipa de producție, sunt de nota 10 și aș mai lucra oricând cu ei. Implicarea lui Trump în emisiune le-a lăsat oamenilor un gust amar și nu au mai vrut să participe ca telespectatori, sponsorii s-au retras și am pierdut sprijinul tuturor. E o perioadă definită de diviziune și cred că emisiunea a fost prinsă în conflictul ăsta”, a declarat, în 2017, Arnold Schwarzenegger.

Trump declarase la începutul acestu an că Schwarzenegger e mort pentru el, deci de departe să îngroape securea războiului. Mai târziu, jurnalistul Hunter Walker a clarificat că președintele se referea la actor în calitate de gazdă a show-ului de televiziune, din cauza raitingului scăzut.

În ciuda tuturor tachinărilor, Schwarzenegger și-a amintit de relația pe care a avut-o înainte cu Trump, spunând că președintele are „o mare admirație” pentru oamenii care au luptat în ring.

 

ARTICOLE SIMILARE

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă. Ce ținută va purta la nunta cu Smiley

Andreea Damian

CUM e posibil? Jurnalista violata in mijlocul Bucurestiului! Nimeni nu a intervenit!

QREATOR ⎪Brâncuși he[ART]beat, ediția a 6-a

Ciocîrlan

Kylie Jenner și Timothee Chalamet și-au făcut publică relația la concertul lui Beyonce

Andreea Damian

Modul Cărturești | Future Design with Drag and Drop

Ciocîrlan

Concert la muzeu | Sub cerul Parisului în Micul Paris

Andreea Damian

Scrie un comentariu