Tabu
Image default
PEOPLE

Ce accident a avut Cătălina “Jojo” Grama în copilărie

Actrița Cătălina Grama Jojo a primit nenumărate mesaje pe rețelele de socializare și a fost întrebată dacă și-a făcut opertaie estetică. Iată că vedeta, care în copilărie și adolescență a cântat, a publicat un mesaj în care a explicat ce i s-a întâmplat atunci când era mică și cu ce mică problema a rămas de la această problemă.

“Mi-am făcut o fotografie în care se vede în mod clar partea mai proeminentă a maxilarului meu. Asta ca să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul. Oricum, de ce ți-ai mări maxilarul?!? V-am mai povestit odată că în adolescență am ținut o cură de slăbire care m-a făcut să îmi pierd cunoștința când eram la liceu. Am leșinat, am căzut și m-am izbit puternic cu partea stângă a feței de ciment. Am avut un edem cerebral de toată frumusețea, și am primit tratament 3 luni de zile pentru asta, pentru că am făcut și o spasmofilie extremă (îmi tremurau și mâinile și fața în același timp). Am rămas cu o asimetrie a feței (mandibula mai proeminentă pe partea stângă și un pomete modificat, mai umflat, pentru că a fost fisurat). Nu îmi fac mereu fotografiile pe “partea mea bună” pentru că m-am obișnuit cu asimetria asta în timp. Așadar, data viitoare când o să vi se pară că am folosit nu știu ce filtru (pe care le folosesc, dar nu pentru asta), gândiți-vă că niciun om normal la cap nu și-ar mari maxilarele. M-am hotărât să postez fotografia asta pentru că aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celălalt nu, iar maxilarul e mai pronunțat pe partea stângă.

catalina grama jojo
catalina grama jojo

Așa că… vedeți voi? E o chestiune de unghi, poziție și așa mai departe. Nimeni nu este perfect. Cu toții avem defecte mai mult sau mai puțîn vizibile. Acesta este din păcate un defect pe care nu îl pot corectă. Când haterii ies la vânătoare de defecte, ei nu realizează de cele mai multe ori la ce fac referință de fapt. Poate că vorbesc despre lucruri care pe ceilalți îi răscolesc enorm. Încercați să nu îi mai judecați pe ceilalți. Fiți blanzi unii cu alții pentru că frumusețea e de fiecare dată se fapt în ochii privitorului. Lăsăți oamenii să se exprime cum vor ei, mai ales prin intermediul fotografiilor. Nu ii mai corectați la orice pas, pentru că nu despre asta este vorba în viață. Nu ne-am născut să fim permanent că niște judecători, ci dimpotrivă, am venit aici ca să îmbrățișăm toleranța, diversitatea și frumusețea fiecărui om in parte așa cum o deține el. Fiți buni oameni dragi! Mereu!”, a povestit Cătălina Grama.

ARTICOLE SIMILARE

Brigitte Bardot, declarație șocantă: „COVID-19 este un lucru bun, restabilește populația”

Andreea Damian

Cine e vedeta care a reușit în timp record să slăbească peste 20 de kg

Tabu Tabu

Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

Andreea Damian

Bebe Rexha îl critică pe producătorul de muzică sexist care a spus că este „prea bătrână pentru a fi sexy”

realitatea

Motivul pentru care Lili Sandu s-a externat după 10 zile de spitalizare

Tabu Tabu

Hugh Jackman își dorește să intre în Cartea Recordurilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu