Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ce preț are o salată în restaurantul pe care îl deține Dani Oțil! Nu oricine își permite

Ai nevoie de ceva bani, dacă vrei să mănânci la restaurantul pe care îl deține Dani Oțil, pentru că și o simplă salată are un preț destul de piperat.

Dani Oțil deține un restaurant, în zona Cartierului Francez din București, „The Grill”, care a fost înfințat în 2016. Clienții par mulțumiți și asta o spun multe recenzii pe care oamenii le dau după ce îi calcă pragul.

Prețurile nu sunt unele de trecut cu vederea, mai exact cei care doresc să mănânce o salată „Grădina mea” trebuie să plătească 29 de lei, conform Cancan.

Cine dorește însă să mănânce o salată cu creveți marinați ei bine trebuie să știe că aceasta costă 49 de lei, iar o salată tabouleh quinoa cu avocado este 44 de lei. De asemenea, mai există și varianta de salată julien cu rață sau curcan, care costă 44 de lei.

În cazul în care doritorii vor un aperitiv, ei bine au de unde alege. O porție de 250 de grame cu brânză crocantă de capră este 38 de lei, iar porția de creveți picanți la tigaie, tot de 250 de grame, are prețul de 46 de lei.

Un aperitiv cu mozzarella sau burrata de bivoliță are prețul de 39 de lei. Așadar, prețurile nu sunt tocmai pentru buzunarul oricăruia.

ARTICOLE SIMILARE

Plateste cu poezie cafeaua pe 21 martie!

realitatea

De ce este absolut necesar să îți schimbi rutina de frumusețe vara?

Andreea Damian

Ce trebuie sa faci inainte de fiecare machiaj

realitatea

Lady Gaga, sfătuită să-și opereze nasul când s-a lansat în muzică. Cum arăta când era o anonimă

Andreea Damian

Invata sa-ti faci rochii acasa si adauga un strop de unicitate imaginii tale

realitatea

Oamenii au șters de pe fața Pământului 60% dintre speciile de animale începând cu anul 1970

realitatea

Scrie un comentariu