Tabu
PEOPLESlider

Jada Pinkett Smith, dezvăluiri cutremurătoare: „Am avut adesea gânduri suicidare”

Jada Pinkett Smith a mărturisit că s-a luptat adesea cu demonii care i-au întunecat judecata și o împingeau spre sinucidere. Vedeta a făcut aceste mărturisiri îngrozitoare după ce a reflectat îndelung asupra deceselor creatoarei de modă Kate Spade și a celebrului bucătar Anthony Bourdain.

Vedeta în vârstă de 46 de ani a fost măcinată de gânduri suicidare în repetate rânduri de-a lungul anilor, chiar și în timpul mariajului cu Will Smith.

„ Un lucru pe care l-am învățat în viața mea de-a lungul anilor este că sănătatea mintală este ceva de care ar trebui să ne preocupăm zilnic, nu doar atunci când apar probleme. Ar trebui să avem grijă de mintea și spiritul nostru în aceeași măsură în care avem grijă de trup. Decesele lui Kate (n.r.  Spade) și a lui Anthony (n.r. Bourdain) mi-au adus aminte că și eu m-am aflat într-o astfel de stare disperață și am luat în considerare sinuciderea. În anii pe care i-am petrecut vindecându-mă de aceste gânduri, mi-am dat seama că mintea și inima pot fi extrem de delicate fără fundamentul unui spirit formidabil.

Ce mănânc, ce văd la televizor, ce muzică ascult, cât îmi pasă de corpul meu, de practica mea spirituală, de persoanele din jurul meu, de cât de mult stres pot accepta și așa mai departe … fiecare contribuie la distrugerea sănătății mintale. Sănătatea mintală este o practică zilnică pentru mine. Este o practică de iubire de sine profundă. Fie ca Kate și Anthony să se odihnească în pace. Mulți nu pot să înțeleagă … dar eu, și în această dimineață simt cea mai profundă recunoștință”, a scris Jada Pinkett Smith pe pagina sa de Instagram.

Jada Pinkett Smith a dezvăluit că suferă de alopecie

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată „palatul” lui Alexandru Ciucu de 2.000 metri pătrați, unde vrea să le aducă pe fetițele sale

Andreea Damian

De ce a ajuns Culiță Sterp pe mâna medicului

Tabu Tabu

Care sunt cele 4 zodii cu două fețe. Sunt capabile de orice

Andreea Damian

Octavian Ursulescu a înlocuit prezentarea de evenimente cu partidele de pescuit

Tabu Tabu

Mihaela Borcea se recăsătorește la 13 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Cine e bărbatul care o duce la altar

Andreea Damian

Delia, martoră la tragedia din Alpi! Ce a observat când s-a uitat pe filmare – VIDEO

Andreea Damian

Scrie un comentariu