Home > Slider > Jada Pinkett Smith, dezvăluiri cutremurătoare: „Am avut adesea gânduri suicidare”

Jada Pinkett Smith, dezvăluiri cutremurătoare: „Am avut adesea gânduri suicidare”

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith a mărturisit că s-a luptat adesea cu demonii care i-au întunecat judecata și o împingeau spre sinucidere. Vedeta a făcut aceste mărturisiri îngrozitoare după ce a reflectat îndelung asupra deceselor creatoarei de modă Kate Spade și a celebrului bucătar Anthony Bourdain.

Vedeta în vârstă de 46 de ani a fost măcinată de gânduri suicidare în repetate rânduri de-a lungul anilor, chiar și în timpul mariajului cu Will Smith.

„ Un lucru pe care l-am învățat în viața mea de-a lungul anilor este că sănătatea mintală este ceva de care ar trebui să ne preocupăm zilnic, nu doar atunci când apar probleme. Ar trebui să avem grijă de mintea și spiritul nostru în aceeași măsură în care avem grijă de trup. Decesele lui Kate (n.r.  Spade) și a lui Anthony (n.r. Bourdain) mi-au adus aminte că și eu m-am aflat într-o astfel de stare disperață și am luat în considerare sinuciderea. În anii pe care i-am petrecut vindecându-mă de aceste gânduri, mi-am dat seama că mintea și inima pot fi extrem de delicate fără fundamentul unui spirit formidabil.

Ce mănânc, ce văd la televizor, ce muzică ascult, cât îmi pasă de corpul meu, de practica mea spirituală, de persoanele din jurul meu, de cât de mult stres pot accepta și așa mai departe … fiecare contribuie la distrugerea sănătății mintale. Sănătatea mintală este o practică zilnică pentru mine. Este o practică de iubire de sine profundă. Fie ca Kate și Anthony să se odihnească în pace. Mulți nu pot să înțeleagă … dar eu, și în această dimineață simt cea mai profundă recunoștință”, a scris Jada Pinkett Smith pe pagina sa de Instagram.

Jada Pinkett Smith a dezvăluit că suferă de alopecie

Articole asemanatoare
Jada Pinkett Smith
Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa
Jada Pinkett Smith
De ce nu a vrut Jada Pinkett Smith să se mărite cu Will Smith
Jada Pinkett Smith
Jada Pinkett Smith a dezvăluit că suferă de alopecie

Comenteaza acest articol

Jada Pinkett Smith, dezvăluiri cutremurătoare: „Am avut adesea gânduri suicidare”

by Andreea Damian   1 min
0