Tabu
Image default
PEOPLESlider

Tzancă Uraganu, primele declarații după ce oamenii s-au călcat în picioare la deschiderea fast-food-ului său

Tzancă Uraganu și-a deschis un fast-food, unde a oferit shaorma gratuit. Artistul nu se aștepta ca evenimentul să fie de o asemenea amploare, ținând cont că sute de oameni au stat la rând pentru a mânca de la el.

Cozile interminabile de oameni care s-au format la deschiderea fast-food-ului său din București l-au surprins până și pe el, fiind șocat de cât de multă lume a venit să încerce produsele sale.

”Cred că a fost mai mult decât mă așteptam. Mă bucur foarte mult că oamenii mă iubesc, au venit și la poze, mulți mi-au spus că nu au venit pentru shaorma, ci au venit să facem poze. E treaba lor, să facă ce vor. Aceasta este o bucurie de-a mea sufletească, când dau de mâncare la oameni, chiar dacă nu era shaorma deschisă, făceam eu ceva. Mă bucur că oamenii mă iubesc și sunt alături de mine, din toate punctele de vedere, nu numai la concerte, chiar și în situații de genul acesta. Mă gândeam că dacă era cald, cred că veneau foarte mulți oameni, dar cred că nu a contat temperatura, zici că este vară”, a declarat Tzancă Uraganu pentru Antena Stars.

Chiar în prima zi, în jurul orei 16.30, shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost luată cu asalt de fanii manelistului, după ce chiar el a anunțat că va servi mâncare gratis, iar alături de el vor fi Anda Adam și Alex Velea.

„Nu uitați că pe 4 decembrie vă aștept la deschidere la «Shaorma la Tzancă». În București, pe bulevardul Ion Mihalache, nr. 71, zona 1 Mai, aproape de Piața Victoriei. Va fi o nebunie totală, începând cu orele 16.30 o sa fim acolo. Chiar eu, personal, voi da șaorme gratis, și prietenul meu Alex Velea și Anda Adam și multe surprize”, a spus Tzancă Uraganu, înainte de a deschide shaormeria.

ARTICOLE SIMILARE

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu-și mai lasă fetele la grădinița privată. De ce au luat această decizie

Andreea Damian

Prințul Harry și Meghan Markle au fost eliminați din familia regală de la Muzeul Tussauds Londra

realitatea

Milla Jovovich, pledoarie sfâșietoare pentru Ucraina

Andreea Damian

Anamaria Prodan, imagine adorabilă cu Reghe jr: “Cum să-ți alinți puiul” – Fotografia de mii de LIKE-uri

Andreea Damian

Prințul William, testat pozitiv cu coronavirus!

Andreea Damian

Haine virtuale – e la modă să fii digital

Andreea Damian

Scrie un comentariu